De ce să alegem un deodorant fără aluminiu?

De ce să alegem un deodorant fără aluminiu?

Există momente în viață când avem nevoie de o protecție suplimentară împotrivă mirosului neplăcut. Fie că mergem la sală de sport sau la o întâlnire importantă, este foarte probabil că, fără un anumit tip de deodorant, vom transpiră la un moment dat. 

Nu este un subiect plăcut, dar nu poate fi ignorat. Alegerea de deodorante fără aluminiu e la fel de importantă precum alegerea unor ținute care te avantajează. Și e esențial să găsești unul care oferă nu numai o protecție de durată, dar are și o combinație bună de ingrediente.

Diferența dintre antiperspirante și deodorante

În timp ce majoritatea oamenilor folosesc termeni ca antiperspirant și deodorant alternativ, nu sunt de fapt la fel. Antiperspirantele acționează prin prevenirea transpirației, în timp ce deodorantele permit transpirația, dar blochează mirosul neplăcut. Deodorantele reușesc să facă asta ucigând bacteriile care cauzează mirosul neplăcut. Și de aceea este mult mai potrivit pentru corpul nostru să alegem cea de-a două variantă.

Bineînțeles că niciunul dintre noi nu vrea să lase un miros neplăcut în urma sa, iar mulți nu se bucură în mod special când transpiră. Dar e important de știut că multe produse de îngrijire personală care reușesc să combată acest proces natural conțin aluminiu ca ingredient activ. Aluminiul este, de asemenea, o neurotoxină cunoscută. Dar în prezent există și alternative sub formă de deodorante fără aluminiu.

Numismed Deodorant roll-on Ph5.5 Sensitive

Textura de emulsie oferă o senzație plăcută de prospețime pe întreaga durată a zilei și pH-ul 5,5 conservează stratul acid protector al pielii. Formula sa fără alcool și cu alantoina cu efect de calmare face ca acest produs să fie bine tolerat și de cea mai sensibilă piele.Cu un miros ușor fresh recomandat pentru bărbați și femei deopotriva,inclusiv pentru mămici însărcinate sau care alaptează.

Nu lasă urme pe haine albe/negre.

  • Fără aluminiu
  • Fără alcool
  • Efect antibacterial

Testat dermatologic.

Produs în Germania.

În luna august cu reducere 20% în toată rețeaua Farmacia Familiei și Orient!!!

Adaugă comentariu

Închide