Vrei să faci propriile haine sau să câștigi bani buni? Mergi la cele mai bune cursuri de croitorie din Chișinău!

Vrei să faci propriile haine sau să câștigi bani buni? Mergi la cele mai bune cursuri de croitorie din Chișinău!

Ce-ar fi să-ţi poți crea propriile haine? Le-ai putea concepe şi coase exclusiv pentru tine, calitativ, frumos, inedit şi chiar mai ieftin decât în magazine. Sau poate chiar vei decide să deschizi o mică afacere în acest domeniu, de ce nu – chiar propriul atelier de croitorie? Sau și mai bine, mămicile își pot crea acasă un mic atelier și astfel își pot dedica timpul unei activități frumoase și bănoase, nefiind totodată „legate” de un loc de muncă. Păi iată, îți spunem că acest lucru este posibil datorită cursurilor de la Couturier Academy în Chișinău. Mai ales că o astfel de activitate mereu va fi la mare căutare, hainele fiind un bun de care oamenii mereu au nevoie.

În cadrul cursurilor oferite de Couturier Academy vei învăța să iei măsurile corect, să proiectezi tipare, să croieşti și să coşi haine, dar și să foloseşti maşinile de cusut corect. Totodată vei obține cunoștințe utile despre țesături, despre calitate și utilitate.

Avantajele cursurilor la Couturier Academy: grupuri mici, program flexibil și convenabil, echipament modern pentru cusut, politică de prețuri flexibilă. În cadrul cursului fiecare elev elaborează o colecţie din 4-7 piese vestimentare - o rochie, o cămaşă, o pereche de pantaloni sau un sacou.

Prima lecție este absolut gratuită. Poți merge și să vezi cum are loc procesul de învățare ca să te convingi că îți dorești o astfel de activitate, dar fără să fii nevoită să plătești din start ceva. Nu există o limită de vârstă.

Școala propune 4 cursuri complete:

1. Crearea propriului brand vestimentar

2. Proiectare a tiparelor de bază și modelarea constructivă

3. Curs de croitorie – vestimentația de damă

4. Curs de croitorie și design vestimentar

Durata cursului este de 2 luni, iar costul acestuia e de 2500 de lei. Fondatoarea Couturier Academy, Adriana Călin, ne-a spus că activează în acest domeniu din 2014, iar școala sa, prima de acest fel din Moldova, a fost absolvită de peste 1500 de persoane care activează atât în țară, cât și peste hotare, iar majoritatea elevelor sunt mămici care își transformă hobby-ul într-o adevărată afacere sau chiar brand.

Graficul cursului este flexibil - se stabilește împreună cu cursantul în funcție de timpul disponibil.

Pasiunea pentru industria fashion relatează modul în care Adriana Călin gândeşte noile cursuri şi colecţii la Couturier Academy. Datorită experienței sale de peste 5 ani în domeniul industriei textile, Adriana
aduce un suflu nou în industria modei, înființând prima școală din Republica Moldova de formare profesională specializată în domeniul confecțiilor textile. Adriana este prezentă la fiecare curs și își asumă experiențele practice prin realizarea propriilor programe de formare și suporturi de curs. Succesul cursurilor e demonstrat prin numeroasele branduri care s-au lansat datorită ghidării din partea expertului Couturier.md.

Vedeți mai multe detalii pe site - couturier.md. Sau puteți suna la numărul 069 039 918.

069 039 918 069 039 918

 

Adaugă comentariu