Bomboane Raffaello în condiții casnice: se gătesc foarte ușor

Bomboane Raffaello în condiții casnice: se gătesc foarte ușor

Astăzi vă propunem o rețetă cum să gătiți acasă îndrăgitele bomboane Raffaello care cu siguranță vor încânta copiii. Apropo, îi puteți implica și pe cei mici în pregătirea lor. Aveți nevoie de ingrediente foarte simple, însă un pic de mai mult timp.

 

Astfel, pregătiți:

200 gr de lapte condensat

150 gr de nucă de cocos

25 gr de unt

14-17 migdale

Amestecăm într-un bol laptele condensat cu 120 gr de nucă de cocos (cam 30 gr lăsăm pentru a presăra bomboanele) și cu untul topit. Acoperim cu peliculă alimentară și lăsăm la frigider pentru câteva ore. 

Migdalele le opărim pentru 5 minute, apoi scoatem atent cojița de pe ele și le prăjim ușor pe tigaia uscată.

După ce amestecul nostru s-a răcit putem face bomboanele. Punem câte o migdală într-o cantitate mică din amestec și le facem biluțe. Bomboanele le dăm prin nuca de cocos rămasă și le punem iarăși la rece pentru câteva ore.

 

Credem că în acest proces cel mai greu va fi să stați departe de frigider cât bomboanele se răcoresc. 

 

Foto: evenimente-constanta.ro, youtube.com Informații: jili-blog.ru/

Adaugă comentariu

Închide