Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ea este cea mai frumoasă fată din lume

Ea este cea mai frumoasă fată din lume

L numai opt ani a fost declarată cea mai frumoasă fată din lume de către revista „Women Daily Magazine”. Este rusoaică şi are 10 ani, iar de la 3 ani şi-a început cariera de model.

Kristina Pimenova a prezentat colecţiile caselor celebre cum ar fi Armani, Dolce&Gabbana,  Benetton, Fendi, Roberto Cavalli etc. Pagina ei este apreciată de mai mult de trei milioane de oameni care o urmăresc din întreaga lume.

Mama fetiţei este Glikeriya Shirokova, un fost model rus. De multe ori aceasta a fost acuzată că îşi exploatează copilul şi că multe din pozele fetiţei sale sunt de „natură sexuală”. Glikeriya însă a menţionat că face ceea ce ar face pentru copilul său orice mamă şi că în nici un caz nu o exploatează. De altfel, Kristina cică nici nu ştie cât de renumită este, nu dă interviuri, pentru că părinţii sunt împotrivă, iar paginile de instagram şi facebook le gestionează mama sa.

La sesiunile foto, Kristina nu este machiată, poate doar cu excepţia unui balsam pentru buze sau anticearcăn.  Suma pe care a câştigat-o însă Kristina în urma sesiunilor foto dar şi prezentărilor de modă este ţinută în secret de părinţi. Glikeriya susţine că banii câştigaţi îi vor reveni Kristinei atunci când va atinge majoratul.

Foto: facebook

Share:

Articole recomandate