Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Linia verde pentru suport informațional privind lemnele de foc, funcțională. Perioada în care este disponibilă

Linia verde pentru suport informațional privind lemnele de foc, funcțională. Perioada în care este disponibilă

De miercuri, 7 septembrie, cetățenii pot suna la linia verde a Guvernului - 080010101 pentru a solicita suport informativ privind lemnele de foc. Mai exact, oamenii pot afla mai multe despre procedurile de achiziționare a lemnului, inclusiv prețuri, contacte ale întreprinderilor silvice și ocoalelor silvice, precum și stocurile disponibile, transmite tv8.md

De asemenea, cetățenii vor putea folosi linia verde pentru a denunța tăierile ilicite de lemn sau alte nereguli observate în distribuirea lemnelor. 

Numărul de telefon este disponibil de luni până vineri, între orele 09:00 - 20:00, dar și sâmbătă, în intervalul orelor 09:00 - 14:00.

Echipa TV8 a făcut un experiment: am telefonat la linia verde și am aflat că serviciul este, într-adevăr, funcțional.

„Bună ziua! Ați apelat linia verde a Guvernului privind asistența în distribuirea lemnului. În scopul îmbunătățirii calității serviciilor oferite, apelul dumneavoastră va fi înregistrat. Continuând acest apel, oferiți acordul la prelucrarea datelor personale de către Guvernul Republicii Moldova și entitățile partenere. Așteptați răspunsul operatorului”, ne-a răspuns un robot.

Ulterior, peste aproximativ două minute, timp în care se aude o melodie de fundal, am reușim să luăm legătura cu un operator.

Share:

Articole recomandate