Cele mai importante întrebări de după naștere cu Olga Gutium

Cele mai importante întrebări de după naștere cu Olga Gutium

Pe 7 februarie, Odoras.md organizează primul Festival al Graviduțelor din 2020! Medicii invitați te vor ajuta să-ți pregătești bagajul de cunoștințe cu toată informația necesară despre naștere, alăptare și îngrijirea nou-născutului.

De această dată, consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va prezenta tema: Cele mai importante întrebări de după naștere - mituri și adevăruri. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”.

Un alt invitat special este medicul obstetrician-ginecolog Valeriu Pădure care va informa participanții despre rolul calciului în sarcină și importanța lui în dezvoltarea sănătoasă a fătului.

Fiecare participant va primi garantat un cadou, iar cei mai norocoși vor avea parte și de surprize generoase la tombolă. De asemenea, Decor LLux pregătește un decor deosebit, iar fotografa Irina Spinei Photography va avea grijă să te surprindă plăcut cu o mulțime de fotografii profesioniste de la eveniment!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/138x
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI!

 

Adaugă comentariu