Anul Câinelui de Pământ aduce mari schimbări în 2018

Anul Câinelui de Pământ aduce mari schimbări în 2018

Horoscopul 2018 anunță un an provocator, cu schimbări majore, care vor zgudui lumea, atât la nivel macro, politic, economic și social, cât și la nivel personal, dând calcule și planuri peste cap și schimbând destine. Dacă 2017 a fost anul Cocoșului de Foc și un an puternic, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor. Va fi un an în care vom descoperi importanta dialogului și solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

În astrologia chinezească, anul 2018  este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât fiecare deține capacitatea de a schimba ghinionul în noroc.

Asemeni câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără să te laşi purtat pe panta dezamăgirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore. Potrivit sursei citate, anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, este indicat, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.

Câinele de pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre. Conform horoscopului chinezesc este un foarte bun an pentru o schimbare a stilului de viață. Dacă ești fumător, a sosit timpul să renunți la acest viciu, dacă ești la un loc de muncă în care te simți nemulțumit, e momentul perfect să cauți altceva. Banii, ca și succesul, vor fi doar de partea celor care vor știi să comunice cu oamenii și să dea dovadă de generozitate, nu de egoism.

Dacă în anul Cocoșului de Foc s-au făcut cheltuieli care nu au fost necesare și a fost o perioadă a abundenței, nu același lucru se poate spune și despre anul Câinelui de Pământ, care îndeamnă la precauție. Acest an urmând a fi un an al cumpătării pentru majoritatea.

Anul Câinelui de Pământ, un an în care importanța familiei e decisivă

Totodată, conform  aceluiași horoscop, în anul 2018 importanța familiei se va dovedi a fi crucială în realizarea obiectivelor tuturor nativilor din zodiac. Dacă ești singur, nu ar trebui să ai probleme în a găsi pe cineva până la viitorul ajun de an nou chinezesc. De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că semnul Câinelui, simbol al inteligenței și protecției, poate transforma acest an și într-o perioadă sensibilă, în care nu sunt excluse mișcările de stradă, venite mai ales din partea celora cărora li s-a luat foarte mult. Aceștia vor lupta pentru o schimbare radicală a condițiilor de viață și pentru un viitor mai bun pentru copii.

În încheiere, trebuie să spunem că cei al căror element predominant este pământul în zodiacul chinezesc vor fi mai avantajați în acest an, decât ceilalți. Cu previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte, vom reveni curând cu un nou articol!

Sursa: huff.ro, a1.ro

Sursa foto: acasă.ro

Adaugă comentariu

Închide