Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Bebeluș de doar 2 luni, bătut până la comă de mama, cadru militar. Femeia a fost arestată preventiv

Bebeluș de doar 2 luni, bătut până la comă de mama, cadru militar. Femeia a fost arestată preventiv

Un bebeluș de doar 2 luni a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi fost bătut de mama lui, până la comă. Femeia, cadru militar, a fost arestată preventiv.

Bebelușul a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti chiar de părinții lui, iar medicii au constatat că are multiple fracturi, stabilind că trebuie spitalizată cel puțin 50 de zile.

"Încă este o necunoscută acest aspect - cum a fost posibil totul. Potrivit informaţiilor obţinute pe surse de Observator, în faţa procurorilor, femeia nici măcar nu a recunoscut fapta. A negat absolut orice aspect semnalat la aceste audieri. Aşa că în perioada imediat următoare ar putea fi supuse unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă suferă de depresie post-natală", transmite Bianca Iacob.

"Femeia nu a recunoscut, dar nici nu a spus în faţa anchetatorilor că ar suferi de vreo boală sau că ia vreun tratament medicamentos în acest moment. Pe data de 11 aprilie, femeia, împreună cu tatăl fetiţei de 2 luni, a ajuns la Urgenţe la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. Nu avea urme vizibile, însă în urma examenelor medicale - RMN - s-au constatat mai multe fracturi. Bebeluşul are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent şi se exclude accidentarea acesteia", adaugă Bianca Iacob. 

Se pare că femeia a fost arestată preventiv, iar joi se judecă contestaţia. Aceasta este cadru militar activ şi lucrează la o unitate militară din Bucureşti din 2020. În acest moment este în concediu de creştere a copilului.

Investigația se află, deocamdată, la început. Procurorii vor să lămurească pe deplin cele petrecute.

Share:

Articole recomandate