Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Violența în familie face noi victime! O femeie s-ar fi sinucis în prezența fiicei minore din cauza bătăilor soțului

Violența în familie face noi victime! O femeie s-ar fi sinucis în prezența fiicei minore din cauza bătăilor soțului

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat la data de cinci mai, la Fălești. Bărbatul fiind în stare de ebrietate alcoolică, aproximativ în jurul orelor 11:00, în timp ce se afla la domiciliul comun cu familia, a inițiat în prezența copiilor minori un conflict cu soția. Acesta i-a aplicat soției  multiple lovituri cu pumnii și picioare pe diferite părți ale corpului, cauzându-i leziuni corporale medii, scrie tvrmoldova.

În aceeași zi, aproximativ la orele 20:30, învinuitul, încălcând ordinul de restricții emis în privința acestuia, a venit la domiciliul comun cu victima, urmare a cărui fapt victima, fiind sub influența frământărilor apăsătoare, apărute în rezultatul comportamentului agresiv al soțului, manifestat sistematic prin persecuție, jignire, înjosirea demnității, şi cauzarea vătămărilor corporale, s-a încuiat într-o odaie și în prezența fiicei minore de 10 ani, a recurs la actul de sinucidere prin strangularea cu un colan.

Învinuitul, sistematic aplica violenţa asupra soţiei și a copiilor, manifestată fizic şi psihic prin amenințări verbale, înjurături şi aplicarea de lovituri. Acesta fiind sancționat contravențional de mai multe ori.

În timpul de față, învinuitului se află în arest preventiv.

 

 

Sursa foto: eva.ro

Share:

Articole recomandate