Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O femeie cu 5 copii a fost răpusă de cancer în ziua când fiica sa împlinea 12 ani

O femeie cu 5 copii a fost răpusă de cancer în ziua când fiica sa împlinea 12 ani

O familie din Marea Britanie se pregăteşte de primul Crăciun fără Ellen Louise Francis, mamă a cinci copii, răpusă de cancer. Iar dincolo de greutăţile cu care se confruntă din punct de vedere emoţional, mai au şi probleme cu banii. Înmormântarea mamei le-a spulberat economiile strânse cu greu până atunci. Potrivit Mirror, totul a început când Ellen a descoperit o umflătură bizară la sân, în luna martie a anului 2022. Medicii i-au confirmat cel mai negru scenariu: avea cancer. Dar chimioterapia şi tratamentul administrat timp de şase luni păreau să dea roade şi a fost asigurată că e pe drumul cel bun, transmite observatornews.ro.

Vestea morţii mamei, primită de fiica ei în ziua când împlinea 12 ani

Durerile puternice de cap au început să o îngrijoreze ulterior, moment în care a aflat cu stupoare că suferă de o formă de cancer la creier. Medicii s-au declarat, din nou, optimişti, însă doar şase zile mai târziu aceasta a închis ochii pentru totdeauna. Femeia a murit la 35 de ani, în timp ce dormea în casa mamei sale. Au rămas să o plângă cu amărăciune rudele, mai ales că decesul a survenit într-o zi de "sărbătoare": era ziua de naştere a fetiţei sale, Donna-Marie, care împlinea 12 ani.

„I-am spus fetiţei, cu o zi înainte de aniversare, că mami vine acasă. Mi-a răspuns: Da, mami vine acasă de ziua mea! Dar a trebuit apoi să o anunţ: Donna, mami a murit", povesteşte Lou, mama lui Ellen. Femeia de 59 de ani are acum grijă de cei cinci nepoţi, alături de tatăl copiilor şi alţi membri ai familiei. 

 

 

 

 

Sursa foto: observatornews.ro

Share:

Articole recomandate