Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Smiley, nostalgic după vacanța din Thailanda alături de Gina Pistol și Josephine

Smiley, nostalgic după vacanța din Thailanda alături de Gina Pistol și Josephine

La fel ca anul trecut, 2023 a început pentru Smiley cu o vacanță binemeritată tocmai în îndepărtata și exotica Thailanda. Bineînțeles, artistul a fost însoțit de „fetele” lui, Gina Pistol și micuța Josephine, și și-a încărcat bateriile pentru proiectele sale. Deja a început cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” la Pro TV, urmează premiera fimului „Ramon”, unde semnează o piesă pe coloana sonoră, dar și colaborări internaționale pe plan muzical, scrie tvmania.ro.

Vis! Scurt, intens, trăit din plin. De când e Josephine, aștept și trăiesc altfel vacanțele, sunt diferite diminețile, distracțiile, expedițiile, joaca în valuri, sună altfel până și liniștea”, a declarat entuziasmat Smiley.

Artistul a profitat din plin de relaxarea zilelor de vacanță și s-a întors cu forțe proaspete. Deja a avut parte de o sesiune specială, la Londra, unde s-a întâlnit cu alți muzicieni. De altfel, Smiley pregătește colaborări importante cu nume internaționale din industria muzicală.

La al 13-lea sezon de „Românii au talent”

După atâtea sezoane, Smiley și partenerul său de prezentare, Pavel Bartoș, încă descoperă numere fascinante la „Românii au Talent”. 

Când crezi că le-ai văzut pe toate și că mai mult și mai spectaculos nu se poate, proiectul ăsta îți arată că ohoooo se poate. Românii au talent este o continuă revelație pentru mine, de la mic la mare, de la cei cu talente clasice, până la cei care au curaj, care inovează și care văd și simt dincolo de ce e previzibil. Fiecare sezon a uimit, dar a și pregătit terenul pentru următorul sezon care l-a depășit pe precedentul, a ajutat să se dezvolte și să se ramifice talentele pe care le prezintă concurenții, să strălucească și mai mult momentele, să fie pregătite mai spectaculos. E ca un domino care face ca ceea ce vedem pe scenă și la TV să fie din ce în ce mai bun, mai spectaculos, mai uimitor, mai cuceritor.

Eu mă declar cel mai mare fan al acestei emisiuni, al românilor care au curajul să vină pe scena și să își pună calitățile sub reflector. Românii au talent este o superscenă pentru toată lumea, pentru noi cei din echipă, pentru spectatori și telespectatori și pentru cei care vor să se dezvăluie și să cucerească țara și lumea”, spune Smiley.

 

 

Sursa foto: tvmania.ro

Share:

Articole recomandate