Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un moldovean și-a abuzat sexual propria fiică timp de 10 ani

Un moldovean și-a abuzat sexual propria fiică timp de 10 ani

La solicitarea procurorului din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), bărbatul  care și-a abuzat sexual timp de 10 ani propria fiică, precum și fiica unor cunoscuți, urmează să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 25 de ani, scrie regional.md 

Potrivit sentinței pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, acesta își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar închis. Totodată, magistrații au dispus ca acesta să achite ca prejudiciu moral suma de 200.000 lei.

Deși, inițial bărbatul nu-și recunoștea vinovăția, după ce fiica a depus plângere când a aflat că acesta abuzează de o altă minoră, acum inculpatul și-a recunoscut-o. Totuși, potrivit legii, acesta are posibilitatea să conteste sentința, până aceasta va deveni definitivă.

În februarie 2022, la trimiterea dosarului în judecată, procurorii PCCOCS comunicau faptul că abuzul asupra fiicei a început în 1998, atunci când aceasta avea vârsta de 7 ani, inclusiv în forme perverse. După reținere, bărbatul a fost plasat în arest preventiv, unde continuă să fie deținut.

 
Share:

Articole recomandate