Set botez

(FOTO) Idei de amenajare a camerei copilului cu mobilier ecologic și fără risc de accidentări BabyProof

(FOTO) Idei de amenajare a camerei copilului cu mobilier ecologic și fără risc de accidentări BabyProof

De cum apar copiii, părinții încep să-și pună o grămadă de întrebări referitor la siguranța locuinței lor, la calitatea produselor consumate ,dar și a mobilei din casă chiar. Și părinții grijulii încep a amenaja camera copilului conform celor mai potrivite cerințe pentru aceștia, alegând mobilierul care reduce la minimum posibilitatea de accidentare și care e făcută de materiale ecologice.

Care sunt criteriile de selecție a mobilierului pentru camera copilului?

1. Fără discuție, mobila pentru cei mici nu poate fi masivă. Când este alcătuită din mai multe elemente devine practică, utilă, comodă și eficientă.

2. Părinții trebuie să țină seama de vârsta copiilor. La 3 ani, colțurile diferitelor piese sunt rotunjite, iar desenele viu colorate nu ar trebui să lipsească de pe pereți, de pe tapet, de pe covor, din tablouri.
La 7 ani, biroul sau masa de studiu devine elementul principal. La 10 ani, s-ar putea ca șevaletul, pianul sau laptopul să aibă prioritate etc.

3. Materialul din care este confecționată. Este esențial ca mobila să fie dintr-un material bun și inofensiv. Căci mobila făcută din material de calitate proastă nu va ține foarte mult și plus la aceasta poate provoca diverse probleme de sănătate – de la alergii până la probleme de respirație din cauza toxinelor din vopsea sau materialul de calitate proastă ce se pot elimina cu trecerea timpului.

4. Nu trebuie să uităm că mobila are, ca și oamenii, propria personalitate. De aceea, este bine să selectați sau chiar să comandați numai exemplarele care se potrivesc perfect pe temperamentul copilului, chiar dacă există riscul de a se crea un efect bizar sau comic.

5. De asemenea, când se achiziționează mobilierul este obligatoriu să se verifice soliditatea lui, astfel încât acesta să nu se clatine, să nu scârție, să fie bine închegat, perfect lipit, bine prins, corect încheiat, să nu fie zgâriat, să nu aibă defecţiuni minore etc.

6. Mobilierul din camera copilului  trebuie sa fie frumos și totodată ingenios armonizat cu celelalte accesorii din încăpere. Legătura dintre mobilier și restul camerei trebuie să fie clară. Unii părinți doresc să armonizeze mobilierul din odaia copilului cu cel din restul casei, dar nu tot timpul este posibil. La comandă puteți personaliza mobilierul în așa mod încât să placă micuțului, dar și să corespundă mobilierului din restul casei.

 

În Moldova, de mobilă personalizată și de calitate ireproșabilă se ocupă compania Mobilat, care a fost înființată în 2008, respectiv are 10 ani de experiență. Tatiana și Andrei Popovici formează o familie minunată și sunt în așteptarea celui de-al treilea copilaș. Anume familia în continuă creștere i-a inspirat să creeze o linie superbă de mobilă ecologică și cu sisteme BabyProof, adică reduce la minimum riscul accidentărilor pentru cei mici. Tatiana ne-a spus că având doi copii cu diferență mică de vârstă între ei și fiind însărcinată, este esențial ca picii să se poată juca în siguranță absolută în casă. Astfel, Mobilat a proiectat mai multe tipuri de mobilă pentru cei mici ca să-i ajute pe părinți la o alegere atât de responsabilă.

Avem mobilier realizat din pasiune, creativ, căruia i se acordă o importanță deosebită. Acordăm o atenție mare nu doar designului, ci și finisajelor impecabile, finisaje în nuanțe cremoase, pastelate. Iar atunci când este vorba de camera pentru copii calitatea finisajelor este cu atât mai importantă! Succesul nostru este în a îmbina într-un mod unitar zona de studiu cu spațiul de joacă din camera copilului,chiar și atunci când nu dispunem de suprafețe mari. Calitatea Eco a mobilierului nostru îi garantează micuțului un somn liniștit, confort ambiental maxim ecologic”, a precizat Tatiana Popovici.

O adresare către Compania Mobilat presupune:

- Design Proiect 3D în termen de 10 zile;

- Mobilă personalizată confecționată din materiale de feronerie de top de cea mai bună calitate;

- Management eficient și strategic în etapele executării mobilierului;

- Livrare și montare gratuită.

 

Istoria lansării acestui brand o puteți citi AICI.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide