Un caz neobișnuit: A născut patru copii într-un an și micuții nu s-au născut în același timp

Un caz neobișnuit: A născut patru copii într-un an și micuții nu s-au născut în același timp

Becky John și Jason Evans din Țara Galilor avea o singură fetiță, Kayla, în vârstă de 9 ani când a decis să mai nască un copil. Becky i-a dat naștere celei de-a doua fetițe, Mya, peste câteva luni, și atât mama, cât și tatăl fetelor, au vrut ca Mya să aibă frați apropiați ca vârstă de ea, așa că au decis să mai facă un copil.

Când Mya avea doar câteva săptămâni, Becky a aflat că este din nou însărcinată. Însă la prima ecografie, au descoperit trei inimi care băteau… Becky și Jason așteptau tripleți! „M-am uitat cu atenție la ecran să văd cu ochii mei, să fiu sigură, și am numărat trei inimi care băteau. Era adevărat – eram gravidă cu tripleți. Copiii au fost concepuți pe cale naturală, ceea ce se întâmplă foarte rar”, a povestit mămica. 

După 34 de săptămâni de sarcină, Becky i-a întâmpinat pe Ryan, Raya și Phoebe. Micuții s-au născut prin cezariană. „Eram așa de mare în ultima parte a sarcinii, încât abia mă mai mișcam, iar medicii au vrut să facă cezariană mai devreme pentru că dacă aș fi intrat în travaliu, lucrurile nu ar fi mers prea bine”, a povestit mama pentru site-ul Barcroft Media.

Copiii s-au născut cu toții sănătoși, iar după șase săptămâni la terapie intensivă au fost trimiși acasă. Becky spune că încă se acomodează cu statutul de mamă cu cinci copii: „Am luat un căricior special, pentru că tripleții aveau doar două săptămâni când Mya a făcut un an. Însă este minunat că tripleții și Mya sunt așa de apropiați ca vârstă”.

 

Informații și foto: facebook.com; totuldespremame.ro

Adaugă comentariu

Închide