Mobilat

FOTO: 10 mame de băieţi logofeţi

FOTO: 10 mame de băieţi logofeţi

Pe 22 noiembrie în toată lumea se sărbătoreşte Ziua Mondială a Fiului”. Să fii mamă e lucru sfânt, dar să fii mamă de băiat e o împlinire. E frumos ca familia să aibă moştenitori, care să ducă mai departe numele unei dinastii.

Printre cele mai cunoscute mame de băieţi din Moldova sunt:

Adriana Ochişanu - interpreta de muzică populară are un fiu adolescent pe nume Cristi (din căsnicia anterioară, cu Corneliu Botgros). Se pare că băiatul calcă pe urmele părinţilor săi artişti. Acesta studiază vioara şi are toate şansele să fie un virtuos, că de, surcina nu sare departe de trunchi.

 

Katy Rain - interpreta de muzică pop este şi ea mamă de băiat. Fiul Victor este lumina ochilor săi. Într-un interviu, interpreta spunea că: „…odată cu apariția acestui suflet pur, am impresia că și nivelul creativității mele s-a intensificat, dar e și foarte posibil ca el să fie și sursa mea de inspirație, mai mult sau mai puțin conștientă.”

 

Galina Dodon soţia politicianului Igor Dodon este mama a 3 băieţi: Vlad, Bogdan şi mezinul Nicolae. Dacă e să parafrazăm un pic, atunci peste ani, aceasta o să joace interesantul rol de soacră a 3 nurori.

 

Violeta Marian, ex solista formaţiei “Fresh” şi soţia fostului Ministru al Justiţiei, Oleg Efrim, este mama unui băiat pe nume Paul. Ca şi orice mamă iubitoare aceasta îi doreşte tot binele din lume, dar şi să: “…să se cunoască încontinuu pe sine, să descopere lumea înconjurătoare și să o facă cât mai profund.”

 

Olga Manciu soţia interpretului Alexandru Manciu este triplu mamă de băieţi. Aceasta are doi fii gemeni şi un fiu năzdrăvan mai mic. Damian, Matei şi Vladimir sunt comoara familiei.

 

Viorica Tătaru, regizoarea, activista şi fiica regretatului regizor Tudor Tătaru are o familie frumoasă. Şi aceasta este mama a 3 feciori frumoşi. Activitatea mamei are impact şi asupra copiilor, aceştia sunt implicaţi în diverse proiecte de film, spoturi sociale şi de teatru. În mod cert, bunelul s-ar fi mândrit cu nepoţii săi Bogdan, Călin şi Lică.

 

Cezara este o artistă şi femeie împlinită. De câţiva ani în viaţa sa a apărut Cezar, o minune de băiat care o inspiră şi o motivează să continue activitatea sa artistică. Dacă de la început aceasta era mai reticentă şi nu posta nici o poză cu fiul, atunci acum se împarte cu bucuria sa.

 

 Cristina Croitor este mămică tânără, dar precaută. Încă nu a făcut publică nici o poză clară în care fanii ar putea să-I vadă trăsăturile feţei feciorului său Alexander.

 

Maria Marian prezentatoarea emisiunii “Acasă devreme” este o mamă care le reuşeşte pe toate. Are grijă de familie, munceşte şi mai şi studiază. Cum să nu admiri aşa oameni perseverenţi? Feciorul Cristian îi încarcă bateriile şi îi face ziua mai frumoasă.

 

Cristina Pintilie este însărcinată în ultimul trimestru şi se pare că aşteaptă încă un fiu. Aceasta mai are un băieţel mai măricel pe nume Robert. Cristina este o mamă şi o femeie împlinită pentru că reuşeşte să îmbine cu succes toate activităţile sale profesionale şi personale.

Mamelor le dorim împliniri frumoase şi bucurii de la feciori!

 

 

Foto: ladrum.md; facebook.com; everydayjournalism.md; protv.md; instagram.com; unica.md; ea.md, odoras.md

Adaugă comentariu

Închide