Antonia împlinește azi 29 de ani. Vezi cum arăta interpreta când era mică!

Antonia împlinește azi 29 de ani. Vezi cum arăta interpreta când era mică!

Astăzi este ziua de naștere a Antoniei. Artista împlinește 29 de ani, iar felicitările par să nu mai aibă număr. Totuși aceasta și-a început celebrarea cu o destăinuire față de fanii săi, scriind pe contul unei rețele de socializare cât de împlinită a ajuns să fie la această vârstă. De asemenea, interpreta și-a amintit de ea când era micuță, postând o fotografie de pe acele timpuri.

„Până la vârsta de 28 de ani am fost binecuvântată cu multe lucruri ... sănătate, 3 copii frumoși, un bărbat uimitor cu un suflet frumos, cariera mea și, bineînțeles, sprijin din partea familiei mele iubitoare. Deci, la mulți ani mie și mulțumesc ție, Doamne, pentru tot! Pur și simplu sunt recunoscătoare. Bun venit 29!”, a scris Antonia.

Printre cele mai importante mesaje de felicitare au venit desigur din partea familiei. Soțului său, Alex Velea, a scris în spațiul virtual următoarele rânduri în adresa omagiatei: „M-ai făcut un om mai bun și mi-ai adus fericire! O să îți mulțumesc în fiecare zi. Te iubesc! La mulți ani, iubire!” 

 

Adaugă comentariu

Închide