Fiica Tatianei Heghea cochetează din nou cu lumea modei

Fiica Tatianei Heghea cochetează din nou cu lumea modei

Încă de la vârsta de 8 luni, fiica interpretei Tatiana Heghea cochetează cu lumea modei. Pe atunci, Regina-Raluca a fost fața unui brand autohton de haine. Se pare că experiența trăită atunci a motivat-o pe tânăra mămică să-și readucă fiica în studio pentru o nouă sesiune foto.

Regina-Raluca este un copil foarte isteț și care la vârsta de numai 1 anișor și 5 luni se comportă ca un adevărat model în studio. Recent, aceasta a trăit o nouă experiență, participând în cadrul unei ședințe foto, pentru a fi din nou imaginea unui brand autohton de haine. Entuziasmată și fericită de succesele fiicei sale, interpreta Tatiana Heghea a ținut să-și împărtășească trăirile prin intermediul unei postări în mediul virtual.

„Experiența acestui an ne-a prins mai măricei deja și pot face limpede diferența dintre bebelușul Regina Raluca din septembrie 2016 și domnița iute și neastâmpărată din iunie 2017. Lilia Cotorobai, vă mulțumim enorm pentru responsabilitatea și onoarea de a fi imaginea acestui brand îndrăgit de hăinuțe pentru copii!!”, a mărturisit Tatiana Heghea.

Cu siguranță micuța Regina-Raluca a moștenit talentul mamei sale și este o artistă în devenire. Admirați și voi câteva fotografii adorabile din cadrul acelei sesiuni foto!

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide