Interpretă din Moldova, refuză vaccinarea copiilor săi: Am fost nevoiți să trecem la o grădiniță privată

Interpretă din Moldova, refuză vaccinarea copiilor săi: Am fost nevoiți să trecem la o grădiniță privată

Irina Kovalsky, interpretă în trupa „Lume”, și mamă a 2 copii, susține că este împotriva vaccinărilor, iar din acest motiv de curând a fost nevoită să-și transfere copiii de la o grădiniță de stat la una privată.

Tata nu mai merge pe jos cu copiii la grădiniță, ci îi duce cu mașina. Deoarece așa este sistemul nostru. Știu că mulți nu vor fi de acord cu mine, dar și că mulți mă vor susține. Deoarece vorbesc deschis despre o astfel de temă precum vaccinurile. Eu sunt împotriva vaccinării. Și pentru aceasta îi mulțumesc medicului nostru, unul dat de la Dumnezeu. Îmi pare bine că există oameni ca ea, care tratează, nu distrug. Iar experiența noastră este o dovadă în acest sens”, a scris Irina pe contul său de Instagram.

Mai jos mama a adăugat că deși i-a fost frică să-și transfere copiii la altă grădiniță, mai ales că fiica sa, Liza, ar urma anul viitor să meargă la școală și nu știa cum va reacționa la noul colectiv. Dar grijile au fost în zadar, căci fetiței îi place noua grădiniță. Iar fiul mai mic este și mai încântat, căci de cum ajunge la grădiniță nici nu reușește să se descalțe că deja zboară în grupa sa.

În comentarii interpreta a fost întrebată de ce este împotriva vaccinării și ea s-a redus la a spune că fiecare mamă are propria opinie la acest subiect și fiecare poate face propria alegere.

 

Foto: instagram.com/irina_kovalsky_lume

Adaugă comentariu

Închide