La 10 ani de la căsătorie, Aurel Chirtoacă și soția sa explorează Spania

La 10 ani de la căsătorie, Aurel Chirtoacă și soția sa explorează Spania

După un an de muncă și de realizări frumoase, interpretul Aurel Chirtoacă își ia revanșa pentru toată perioada. La începutul verii, artistul, împreună cu familia sa, au mers într-o vacanță în Grecia, iar acum se află în Spania doar alături de soție cu ocazia marcării unui eveniment cu totul special pentru ei doi.

Interpretul Aurel Chirtoacă se odihnește din plin anul acesta, la scurt timp după ce a revenit dintr-o vacanță în orașul Asproválta din Grecia, acesta și-a luat din nou soția și au mers departe de țară pentru a sărbători nunta de aluminiu, doar în doi. Zilele trecute cuplul a marcat 10 ani de la celebrarea căsătoriei și cei doi sunt la fel de fericiți ca-n prima zi.

„Nunta de aluminiu!!! 10 ani de când ne iubim și 10 ani de când avem vacanța doar a noastră!!!!”, a scris Daniela Chirtoacă într-o postare online.

De fapt, cuplul a avut motiv dublu de sărbătoare, deoarece, ieri, Aurel Chirtoacă a fost omagiat, împlinind frumoasa vârstă de 36 de ani. Deși a fost departe de țară, căldura, sinceritatea și mesajele frumoase ale prietenilor virtuali au ajuns chiar și acolo.

Din fotografii se vede că peisajele de pe tărâmurile spaniole sunt de-a dreptul cuceritoare. În numai 3 zile, soții au reușit deja să viziteze orașele Valencia, Zaragoza, dar și Andorra, o țară fără ieșire la mare situată la frontiera între Spania și Franța.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide