Primele imagini cu fiica Adrianei Ochișanu! Micuța a fost botezată

Primele imagini cu fiica Adrianei Ochișanu! Micuța a fost botezată

După mai bine de jumătate de an de așteptări, Adriana Ochișanu a arătat-o lumii pe fiica sa Mihaela. Astăzi, micuța a primit taina sfântului botez, iar în aceste clipe are loc cumetria într-un restaurant select din Chișinău.

Fiica interpretei Adriana Ochișanu a fost botezată astăzi la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dumitru” din sectorul Botanica al capitalei. Interpreta fiind o mămică superstițioasă, a ținut-o departe de ochii presei pe fiica sa, și abia astăzi, după ce a fost încreșnitată, au apărut și primele fotografii publice cu micuța Mihaela.

Tot în această seară, Adriana Ochișanu și soțul său, Sergiu Zmeu, au organizat și cumetria micuței. La petrecere au fost invitați nanii de botez ai Mihaelei, dar și cele mai apropiate persoane familiei lor. Familia Cuciuc, prezentă și ea la eveniment, a ținut să împărtășească cu admiratorii virtuali câteva fotografii chiar de la fața locului.

„Familia Cuciuc la cumătria Mihaelei Zmeu Ochișanu !!! Felicitări, Să vă crească mare îngerașul, La mulți ani”, a scris Igor Cuciuc.

Într-un interviu recent, Adriana Ochișanu povestea că vestea despre venirea pe lume a fetiței a fost ca o binecuvântare pentru ea. Aceasta încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa, dar atunci când este solicitată la spectacole și petreceri private, soacra este cea care îi vine în ajutor.

 

 

 

La mulți ani, Mihaela!

Foto: unica.md; facebook.com

Adaugă comentariu

Închide