Mai multe vedete au participat împreună cu copiii lor la un carnaval de Crăciun

Mai multe vedete au participat împreună cu copiii lor la un carnaval de Crăciun

Copiii și părinții au petrecut împreună la cel mai așteptat eveniment al anului: “Crăciunul Copiilor 2016”! Sute de copilași și părinți, s-au distrat, au cântat, dansat și sărbătorit împreună la evenimentul organizat de echipa revistei Odoras.md Cele mai îndrăgite vedete de la noi au participat și ele la sărbătoare, unele dintre ele chiar și-au mascat copilașii și au venit cu ei la eveniment.

Concentrația de energie și bună dispoziție la metru patrat a fost de mare. Organizatorii evenimentului au reușit să surprindă plăcut și în acest an participanții la sărbătoare. Cei prezenți, au putut participa în cadrul a 24 ateliere de creație și zone de joacă, unde și-au manifestat talentul în domenii ca pictură, artă decorativă, robotică, sport, dezvoltare intelectuală și nu doar.

De la eveniment nu a lipsit Moș Crăciun, iar ajutorii lui au dăruit cadouri generoase fiecărui copil venit la sărbătoare - o cutie cu bomboane de la Odoraș, un pachet mare cu terci și pireu de fructe Heinz, biscuiți și suc TEDI, unșampon, un gel de duș și un pachet mare de șervețele umede de la Viorica Cosmetic, săpun lichid Teo și clătitor pentru hăinuțe Semana. 

Vedeți mai jos ceea ce s-a întâmplat în scenă și ce vedete au participat la eveniment, împreună cu copii lor.  

 

Mariana Șura a venit cu fetița sa Evelina, îmbrăcată într-o rochiță de prințesă. Mariana Șura a cântat mai multe melodii pe scena de la Casa Sărbătorii.

 

Prezentatoarea TV, Maria Marian, a venit cu fiul ei Cristian, îmbrăcat în… mini polițist.

 

Cuplul Costi Burlacu și Corina Țepeș și-au lăsat fetițele în grija altcuiva, pentru puțin timp, și au venit la eveniment cu îndrăgitele lor colinde și cântece de Crăciun, pentru a încânta părinții și copiii veniți la sărbătoare.

 

Prezentatoarea Vera Terentiev s-a distrat și ea la eveniment, împreună cu fiul său... Băiatul l-a întlnit pentru prima dată pe Moș Crăciun. 

 

Prezentatoarea TV, Lilu, a venit cu o prezentare specială de rochițe și fustițe marca Pupi. Fetițe cochete și dulci au dansat alături de ea.

 

Interpreta de muzică populară Nicoleta Sava-Hanganu și fiica sa Dragostina, au cântat un frumos colind de Crăciun. Ele au impresionat prin vestimentația frumos aleasă – port național.

 

Aura și fiicele sale Lori și Beti au cântat și ele câteva melodii cu tematică de sărbători. Fetele au crescut atât de mult, sunt domnițe în toată legea!

 

Micuții de la ansamblul Folcloric Iedera, condus de surorile Osoianu au dat tonul petrecerii prin clinchete de clopoței și colinde frumoase.

 

Interpeta Mariana Mihăilă și-a lăsat piciul de câteva luni acasă și, frumoasă și gătită ca întotdeauna, a încântat publicul cu câteva melodii frumoase.

 

Micile vedete Emi Catana și Feyzana au încins și ele scena evenimentului.

 

Aurel și fiul său Laurențiu Chirtoacă au creat bună dispoziție cu melodii speciale.

 

Prezentatorul evenimentului Dumitru Chicu a fost sarea și piperul evenimentul. Acesta a izbutit să țină publicul în priză pe durata întregii seri.

 

Citește și: Cele mai bune centre de activități s-au adunat la o MEGA SĂRBĂTOARE pentru copii!
Cel mai frumos decor de Crăciun. Inspiră-te!
15 idei de cadouri originale de la producătorii autohtoni

 

 

Foto: Scorpan Olga PhotographyFoto d'Or/Odoras.mdBilsagaev Photography; Valeria Negru; facebook.com/Vera Terentiev

Adaugă comentariu

Închide