Toamna este cea mai potrivită perioadă pentru a începe epilarea laser. Află de ce!

Toamna este cea mai potrivită perioadă pentru a începe epilarea laser. Află de ce!

Pentru că ne iubim corpul și ne dorim o piele fină și netedă, iar părul nedorit ne creează disconfort. Pentru că am încercat toate metodele existente, unele dureroase, altele fără efect de durată, cu fire care apar și apar. Pentru că este timpul să încerci o metodă modernă, nedureroasă si cu rezultat permanent. Și da! Ca să ne pregătim de sezonul estival! 

Epilarea cu laser este cea care ne scapă definitiv de părul nedorit din orice zonă a corpului. Dar cel mai important e că acest tip de epilare este recomandat în sezonul rece al anului, atunci când nu avem tentații să ne bronzăm. Structura pielii își poate reveni și fortifica elasticitatea, nefiind expusă la razele solare sau alți factori nocivi.

Cu ajutorul epilării cu laser, părul nedorit este îndepărtat definitiv prin energia luminii transformată în energie termică. Drept rezultat, rădăcina părului se distruge și părul încetează să crească. Tratamentele de epilare laser sunt non-invazive. Pot fi efectuate pe întreg corpul și pentru toate tipurile de piele.

Ușor. Fără durere. Rezultat definitiv. Aparatul pe care-l folosim: Candela Max Pro Alexandrite.

Pentru epilarea definitivă, Medpark International Hospital folosește Aparatul Laser de ultimă generație -Candela Max Pro Alexandrite. Pentru o procedură confortabilă și fără durere laserul dispune de un dispozitiv atașat pentru răcirea pielii, care asigură un efect anestezic.

Avantajele procedurii:

• Energia laser acționează direct asupra folicului de păr;

• Undele nu deteriorează pielea;

• Rezultate vizibile după primele proceduri;

• După epilare pielea are aspect fin și catifelat;

• Eficacitate înaltă de epilare a firelor de păr subțiri.

Cum ne pregătim de Epilarea cu Laser?

1. Evitați razele solare timp de 4-6 săptămâni înainte și după epilare, sau alt interval de timp stabilit de medic.

2. Medicul ar putea să vă indice să stopați orice medicație sau uz de produse de îngrijire a pielii cu 3-5 zile înainte de procedură.

3. EVITAȚI procedurile de albire, exfoliere sau epilare cu ceară cu 4-6 săptămâni înainte de epilare. Dacă aveți în anamneză virusul herpes simplex genital sau perioral, medicul vă poate recomanda tratament antiviral profilactic. Urmăriți modul particular de administrare a medicamentelor.

4. PIELEA RECENT BRONZATĂ NU POATE FI SUPUSĂ PROCEDURII DE EPILARE LASER! În cazul epilării laser în decurs de 2 săptămâni de la bronzul natural sau cel UV, pot apărea pete albe ce nu dispar timp de 2-3 luni după epilare. 

5. STOPAȚI utilizarea produselor de autobronz cu o săptămână înainte de procedură.

Instrucțiuni în timpul procedurii de epilare:

1. Pielea trebuie să fie curată și firele de păr tăiate cu lama de ras cu 2-3 zile înainte. 

2. Aparatul de răcire - Cryo Cooler-ul  va fi folosit în paralel cu aparatul de laser în timpul procedurii.

3. Aspectele de siguranță sunt importante pe durata procedurii. În scopul evitării afecțiunilor oculare echipamentul de protecție laser pentru ochi TREBUIE folosit atât de către pacient, cât și de personalul medical.

De câte etape de tratament este nevoie?

Tratamentele necesită 6-8 sesiuni pentru o îndepărtare definitivă a părului, pentru că există 4 faze de creștere a părului și efectul este obținut treptat.

Ofertele de pachete foarte convenabile, dar și care sunt prețurile pentru femei și bărbați per procedură le puteți găsi accesând pagina Medpark

Adaugă comentariu

Închide