Recomandări: Cele mai bune cărți ale doctorului Komarovsky

Recomandări: Cele mai bune cărți ale doctorului Komarovsky

 

Maternitatea și paternitatea reprezintă o veșnică căutare de răspunsuri la numeroasele întrebări ce țin de creșterea copiilor. Tot ce se întâmplă cu copilul tău este un motiv de grijă, îndoială, frică sau nedumerire. În acest caz, cărțile renumitului doctor pediatru Evghenii Komarovsky vin ca un suport de sfaturi și informații simple, care pot fi înțelese de oricine. 

Doctorul Komarovsky va ține un seminar la 11 decembrie, ora 09.00, în incinta hotelului Radisson Blu din Chișinău, iar în cadrul evenimentului veți putea procura cărțile sale cu o reducere semnificativă de 20%, cărți cu un conținut foarte util pentru toți părinții, la un preț rezonabil. Vă prezentăm câteva dintre acestea. 

 

Справочник здравомыслящих родителей

Primul ghid părintesc de la doctorul Komarovsky, oferă informații ce fac referință la toți copiii privind vârsta, dezvoltarea, analizele, examinările medicale, alimentația sau vaccinurile. Ghidul este comod în utilizare și este bazat pe metoda simplă de citire: apare o întrebare, găsiți răspuns, a apărut o problemă – găsiți o soluție, dar și instrucțiuni de rezolvare a acesteia. Această carte cu siguranță va deveni indispensabilă pentru părinți pentru mult timp înainte, or aceasta oferă răspunsuri despre copiii de toate vârstele.

 

 

Неотложная помощь, всегда под рукой

Odată cu apariția copiilor, ești cel ce răspunde de sănătatea și creșterea acestora, de aceea, ghidul îți va oferi cunoștințele necesare în a oferi un prim-ajutor și a asigura o creștere bună a copilului tău. Niciodată nu poți fi sigur într-un viitor lipsit de griji și probleme, de aceea e bine să știi cum să acorzi ajutor în cazul unor situații mai complicate. Cu siguranță, nu îți vei irosi timpul prețios citind această carte, căci vei găsi răspunsuri la multe întrebări.

 

 

Книга от кашля. O детском кашле для мам и пап

Toți copiii periodic tușesc, iar cei ce tușesc au mereu nevoie de îngrijire părintească. De aceea, această carte este o șansă unică de a descoperi remediile și tratamentele naturiste oferite de către doctorul Komarovsky împotriva tusei și simptomelor acesteia. Ghid remarcat prin simplitatea și claritatea sfaturilor expuse de către medicul pediatru, totodată prin explicare succintă a tuturor problemelor ce pot apărea la un copil.

 

 

Здоровье ребёнка и здравый смысл его родственников

Nimeni, nimic și niciodată nu ar putea schimba părerea doctorului Komarovsky că, un copil FERICIT este în primul rând un copil SĂNĂTOS. Această carte reprezintă:

- un ghid perfect pentru părinții cointeresați să cunoască secretele creșterii copilului lor; 

- copilul, modul lui de viață, rudele – dar nu în ultimul rând bolile cu care se confruntă pe parcursul vieții; 

- răspunsuri la ceea ce este bun sau mai puțin bun pentru copilul tău;

- recomandări, care ar permite luarea unor decizii raționale sau sfaturi , care ar asigura dezvoltarea corectă a copilului.

 

Prețul cărților începe de la 85 de lei, iar stocul acestora este limitat.

Dacă sunteți cointeresați să-l cunoașteți pe doctorul Komarovsky și să participați la un seminar inedit împreună cu acesta, reamintim: Radisson Blu, 11 decembrie, ora 09.00. Veți petrece 4 ore productive în care vă veți redescoperi ca părinte, veți cunoaște noi remedii și tratamente naturiste, veți primi răspunsuri la toate întrebările apărute în domeniul pediatriei. Pentru mai multe detalii, accesați www.iticket.md

Foto: Iticket.md; LechimDetok.ru

Adaugă comentariu

Închide