Activități de weekend 29-30 octombrie

Activități de weekend 29-30 octombrie

 

 

29 octombrie, sâmbătă:

 

Anim'est Chișinău 2016 (Minimest - pentru copii)

Când? :  sâmbătă-duminică,12:00

Unde? : Cinematograful Odeon

Anim’est revine la Chișinău pentru a șasea oară. În fiecare toamnă, Anim’est ne-a adus cele mai premiate filme de animație, workshopuri pentru copii și tineri, selecții de scurtmetraje românești, concerte și nu a uitat să promoveze animația autohtonă. În cea de-a șasea ediție a festivalului, pisicile, cele care domină Internetul, eterul și casele, vor domina și programul Anim’est 2016, în toate secțiunile - de la animațiile pentru copii, până la cele destinate exclusiv adulților.

Minimest, proiecții de desene animate pentru copii, vor avea loc de vineri până duminică, de la 12.00 la 14.00. Intrarea este gratuită pentru copiii până la 12 ani, pentru ceilalți intrarea este de 30 lei. Detalii AICI.

 

 

Halloween Atelier Micul Cofetar

Când? :  sâmbătă,11:00-13:00 

Unde? : Miriam, str. Nadejda Russo 2/2

Sîmbată, 29 octombrie, la Miriam va avea loc un atelier culinar și fiecare participant al evenimentului va pleca nu numai cu emoțiile pozitive dar și cu o tortă de Halloween! Preț: 200 lei. Detalii AICI.

 

Spectacol (gratuit): Câini cu colaci în coadă

Când? :  sâmbătă,13:00-13:45

Unde? : Jumbo, bd. Decebal 23

Eroii din spectacolul "CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ" vor poposi sâmbătă, 29 octombrie 2016, la Centrul Comercial "JUMBO",  etajul 4, incepând cu ora 13:00, spre bucuria tuturor copiilor și părinților! Spectacolul este în limba română şi se va juca gratuit, de către actorii teatrului Licurici. Detalii AICI.

 

 

Halloween Party: stafii din dovleci

Când? :  sâmbătă,15:00-21:00

Unde? : Smart Start

O petrecere de Halloween pentru copii, cu concursuri, jocuri, discotecă, defilare de costume, cadouri și surprize. Gustări și incluse. Preț bilet 250 lei copii, 500 lei adulți. Detalii AICI.

 

 

Traseu turistic prin Codri

Când? :  sâmbătă,11:00-15:00

Unde? : Complexul etno-cultural VATRA Șos. Chișinău - Ungheni, km. 32, Strășeni

Pentru a promova stilul sănătos de viață, VATRA a inițiat un nou priect benefic pentru orice vizitator. Este vorba de Traseele turistice prin Codri. Acestea încep la Complexul Etno-Cultural VATRA și constituie parcurgerea a circa 8 km tur-retur prin Codri până la un izvor din care se spune că ar fi băut apă Ștefan cel Mare. La întoarcere vizitatorii vor avea acces la un fitobar cu diverse ceaiuri din plante și vor primi un prânz cald din produse bio (pârjoale preparate la aburi, legume la grătar, mere coapte, etc.). Preț 100 leiDetalii AICI.

 

Land Art: Vrăjitoare pe o coadă de mătură

Când? :  sâmbătă,11:00

Unde? : Parcul Dendrarium

Tuturor copiilor le place să se transforme. Halloween-ul le oferă celor mici această posibilitate. Pe 29 octombrie copii se vor putea transforma în mici vrăjitori și vrăjitoare în cadrul unui eveniment, organizat la Dendrarium. Copiii vor putea crea mături mari, folosind materiale naturale și le vor putea decora după bunul plac. Organizatorii promit distracție.  Vârsta: 3-8 ani. Preț: 50 lei. Detalii AICI.

 

 

Hell Run 2016

Când? :  sâmbătă,18:00-23:00

Unde? : Grădina Botanică

HellRun este unica cursă oficială nocturnă ce are loc în Republica Moldova, care vizează Ziua tuturor Sfinților. Distanţa - 4 km. Competiția va avea loc pe 29 octombrie 2016. Orice sportiv, fie amator sau profesionist cât și părinți cu copii au posibilitatea să participe la acest eveniment. Detalii AICI.

 

 

Atelier de creație: cutiuță în stil shabby chic

Când? :  sâmbătă,11:00-13:00 

Unde? : Papetarie&Ustensii Handmade, stradela Lvov 1, 66

Un atelier de creație pentru adulți sau copii mai mari de 15 ani în care veți putea meșteri cu mâinile proprii un sipețel pentru bijuterii. Detalii AICI.

 

 

Women’s Summit Moldova cu Andreea Marin: “Prețuiește Viața”.

Când? :  sâmbătă,18:30-21:30

Unde? : Radisson Blu Leogrand Hotel

O întâlnire pentru femei cu Andreea Marin. Prețul unui bilet este de 349-500 lei. Detalii AICI.

 

 

30 octombrie, duminică:

 

30 octombrie 2016 - Alegerile Președintelui Republicii Moldova

Când? :  duminică

Unde? : În secțiile de votare

Pe 30 octombrie 2016, în Republica Moldova vor avea loc alegerile prezidențiale. Este pentru prima dată în ultimii 16 ani când Președintele Republicii Moldova va fi ales direct de către popor. Detalii AICI.

 

 

Anim'est Chișinău 2016 (Minimest - pentru copii)

Când? :  sâmbătă-duminică,12:00

Unde? : Cinematograful Odeon

Anim’est revine la Chișinău pentru a șasea oară. În fiecare toamnă, Anim’est ne-a adus cele mai premiate filme de animație, workshopuri pentru copii și tineri, selecții de scurtmetraje românești, concerte și nu a uitat să promoveze animația autohtonă. În cea de-a șasea ediție a festivalului, pisicile, cele care domină Internetul, eterul și casele, vor domina și programul Anim’est 2016, în toate secțiunile - de la animațiile pentru copii, până la cele destinate exclusiv adulților.

Minimest, proiecții de desene animate pentru copii, vor avea loc de vineri până duminică, de la 12.00 la 14.00. Intrarea este gratuită pentru copiii până la 12 ani, pentru ceilalți intrarea este de 30 lei. Detalii AICI.

 

 

Weekenduri creative pentru copii și maturi

Când? :  duminică,11:00-14:00

Unde? : Valea Trandafirilor, Str.Melestiu 16/2

Un eveniment interesant pentru toată familia, în care atât cei mari, cât și cei mici vor putea dansa și cânta împreună, vor socializa, vor improviza diferite roluri și se vor juca. Pentru copii de la 6 la 10 ani și părinții lor. Moderatori Serghey Golovnea și Alexandra Soshnikova. Intrarea pentru un părinte și copilul său sau pentru toată familia e 350 lei. Detalii AICI.

 

Petrecere de Hallowen pentru copii

Când? :  duminică,11:15-14:15

Unde? : Radisson Blu Leogrand Hotel

Organizatorii promit o petrecere cu „stafii, lilieci, păianjeni și mulți dovleci”. Vor avea loc ateliere de creație, concursuri, jocuri, dansuri, concursuri ș.a. Prețul de intrare este de 150 lei, dar dacă vii costumat, ai reduceri. Detalii AICI.

 

 

Festivalul Coral „A ruginit Frunza din vii”, ediția IX

Când? :  duminică,18:00

Unde? : Teatrul Ginta Latină, Strada Sfatul Țării 18

Asociația Muzical-Corală din Moldova vă invită la ediția a IX-a a Festivalului - Concurs Internanțional de Muzică Corală „A ruginit frunza din Vii”, fiind cel mai important eveniment coral din țară și din spațiul estic. În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe concerte. Pe 30 octombrie, la 18.00 va avea loc Gala Concert la Teatrul Ginta Latină. Detalii AICI.

 

 

Atelier de creație... ACASĂ

Când? :  în orice zi și la orice oră

Unde? : acasă

Dacă nu v-ați regăsit în nici un eveniment, ieșiți pur și simplu cu familia la o plimbare... Sau organizați un atelier de creație acasă, doar pentru copiii tăi, sau și pentru vecini, prieteni... Pregătiți niște gustări, un ceainic mai mare cu ceai și... distrați-vă împreună! Vedeți câteva idei interesante AICI

 

3 noiembrie, joi:

 

Șezătoarea Mamelor, ediția 29

Când? : joi, 3 noiembrie

Unde? : Garden Palace, str. V. Alecsandri 8

Această ediție a șezătorii va fi utilă tuturor mamelor, dar mai ales graviduțelor și proaspetelor mămici. De ce? Pentru că vom discuta despre: - Diabetul gestațional (o temă extrem de interesantă despre un tip de diabet, care apare anume în timpul sarcinii); - Despre alăptare, importanța alăptării și ce facem dacă „pierdem laptele”; - Nu în ultimul rând, vom vorbi despre îngrijirea copilului sau „Abecedarul sănătății din primele zile de viață”, cum i-am spus noi - începând cu erupția dentară și până la tulburările gastrointestinale. Va fi o șezătoare cu multe sfaturi utile, mici surprize și daruri pentru fiecare. Detalii AICI

 

 

Foto: facebook.com; colourbox.com

Adaugă comentariu