Carnavalul Copiilor a culminat datorită vocilor interpreților cunoscuți de la noi!

Carnavalul Copiilor a culminat datorită vocilor interpreților cunoscuți de la noi!

Cel mai așteptat eveniment pentru copii al anului a avut loc în weekend-ul trecut, când peste cinci sute de odorași de mână cu părinții au venit la Crăciunul Copiilor 2017. Costumați sau îmbrăcați în haine de sărbătoare, aceștia nu-și dădeau rând la multiplele distracții organizate doar pentru ei. Mai mult, au cântat și au dansat pe aceeași scenă cu Adrian Ursu, Mariana Șura, Aura, Adriana Ochișanu, Valentina Volontir, Nicoleta Sava-Hanganu, Valentin Uzun  și alții. Veselia a ajuns la cote maxime și a culminat cu o ploaie de baloane, multe cadouri și încă mai multe zâmbete.

Pictură, artă decorativă, robotică, sport, dezvoltare intelectuală și alte domenii au fost puse la dispoziția  celor veniți la sărbătoare de zeci ateliere de creație și zone de joacă. În același timp, atât copilașii, cât și părinții au savurat concertul susținut de mai mulți interpreți autohtoni și talentații lor copii.

Bucurie mare și multe telefoane au fost îndreptate către scenă odată ce a început a cânta Adrian Ursu cu micuța Bety. Publicul a fost cucerit pesemne.

 

O reacție similară a fost și în cazul interpretei Mariana Șura, care este în așteptare celul de-al doilea copil. Aceasta a cântat un colind frumos de iarnă în duet cu fiica sa Evelina.

 

Mult apreciata artistă Aura a urcat în scenă buna dispoziție nu doar prin minunatele ei piese, ci și cu o vestimentație tematică și colorată, precum era și zâmbetul celor prezenți. Fetele ei nu puteau lipsi nici ele de la un așa eveniment. Chiar dacă sunt adevărate domnișoare, s-au distrat de minune în mediul copiilor.

 

A încins atmosfera cu vocea sa și Adriana Ochișanu, moment în care Moș Crăciun, Alba ca Zăpada, dar și celelalte personaje s-au apucat de mâini pentru o horă de toată frumusețea.

 

Dar ce să vă spunem oare despre colindul de suflet interpretat de Nicoleta Sava-Hanganu și fiica ei Dragostina? A fost mirific, fiind teleportați cumva pe ulița din satul bunicii, unde se adunau cetele și colindau cum știau mai bine. Două voci calde și atât de gingașe nu puteau decât să-i încânte pe cei prezenți la Crăciun.

 

Valentin Uzun a adus spritiul sărbătorilor de iarnă împreună cu talentata lui fiică, Amelia, care a cântat cunoscuta piesă în limba ebraică. Cei doi au cântat și în duet și au reușit să stârnească ropote de aplauze.

 

De asemenea, la eveniment au fost prezenți copiii mai multor celebrități autohtone și colective de dans apreciate: Laurențiu Chirtoacă (fiul interpretului Aurel Chirtoacă), Olivia și Oliver Prado (copii interpretei Liliana Prado), Daniela Sclifos, Anastasia Bacov, Bravissimo, Just Friend, Codreanca și alții.

În cadrul aceluiași eveniment, fetițele au avut parte de un „masterclass de balerină”, moment în care fustițele Pupi au încântat privirea tuturor.  

A fost frumos și în curând venim cu mai multe detalii!

Foto: Valeria Negru; Constantin Dimitrenco

Adaugă comentariu