Cele mai importante întrebări de după naștere: mituri și adevăruri cu Olga Gutium

Cele mai importante întrebări de după naștere: mituri și adevăruri cu Olga Gutium

Odoraș te invită la o nouă ediție a Festivalului Graviduțelor – pe 19 iunie! De această dată, consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va prezenta tema: Cele mai importante întrebări de după naștere: mituri și adevăruri. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală, conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15ue
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Adaugă comentariu