Mame de Succes

Post

10 lecţii de business explicate pe înţelesul celor mici

Vine cu mare plăcere la birou, unde pune o sumedenie de întrebări, răsfoieşte prin “bugetele” şi “planurile” mamei și se arată interesată de afaceri. Văzând-o atât de captivată, mă

Citește articol
Post

Istoria de succes a femeii care a descoperit secretul frumuseții!

Îi spune Ecaterina Lica, dar noi am numit-o femeia-soare. Articolul de mai jos vine să îi confirme statutul. Cine e și ce face, citește în acest mai jos!

Citește articol
Post

Georgeta Voinovan - micul meu Univers Mare

Georgeta Voinovan este compozitoare, textieră, interpretă şi, în primul rând, mamă, viaţa căreia este plină de muzică, de copii, de dragoste…

Citește articol
Post

Tatiana Ustica - naturaleţea o face pe femeie mai frumoasă, la chip şi la suflet...

Este „faţa” companiei de cosmetică naturală ANTOS şi deşi nu este afacerea ei personală, depune atâta suflet în tot ceea ce face, încât, oarecum, lumea îi atribuie toate meritele.

Citește articol
Post

Cristina Burdiumov - succesul copiilor este bucuria mea

Acum zece ani eram o tânără, ca oricare alta, proaspăt căsătorită, care visa la doi copii, neapărat un băiat şi o fată, la o familie sănătoasă şi, desigur, la o carieră.

Citește articol
Post

Inga Bîcov - găsesc frumosul acolo unde alţii nu-l văd

Deşi are o fiică care a atins vârsta majoratului, Inga a păstrat în priviri acel suflu tineresc pe care nu toate femeile au capacitatea de a-l păstra.

Citește articol
Post

Inga Albu: Luca – realizarea mea cea mai mare

Pentru avocata Inga Albu, timpul se scurge mai încet... A păşit cu încredere, una după alta, aproape toate treptele unui domeniu greu de răzbătut pentru o femeie - jurisprudenţa.

Citește articol
Post

Виктория Любченко: счастье по режиму

​Виктория Любченко - родом из Бельц, счастливая жена, трижды мама, успешная business woman, спортсменка и да, просто красавица.

Citește articol
Post

Geta Rasciuc - o mamă ieşită din tipare

Geta Rasciuc e femeia şi mama ce nu ţine cont de tiparele societăţii şi de „gura târgului”. Deşi presa adesea i-a pus etichete, cum ar fi „Geta cu slingurile”, „mama copiii căreia

Citește articol
Post

Lucia Roşca: amintiri şi confidenţe...

Despre trăiri, emoţii, amintiri, vise şi planuri de viitor am discutat cu prezentatoarea Jurnal TV Lucia Roşca, care prin cumul este o mamă iubitoare, o soţie fericită şi, nu în ul

Citește articol
Închide