Evenimente organizate la Chișinău de Ziua Copilului

Evenimente organizate la Chișinău de Ziua Copilului

Ziua copilăriei va fi sărbătorită cu mult fast la Chișinău. O mulțime de evenimente sunt organizate în capitală, și toate dedicate familiei și copiilor. Așa că nu ezita să-ți distrezi copilașul și să-i oferi oportunitatea de a petrece frumos una dintre cele mai minunate zile a acestei veri. De Ziua Internațională a Copilului, cei mici sunt eroii principali!

 

Şezătoarea Mamelor la Moldexpo pe 1-4 iunie

Când?  1 - 4 iunie; 13:00 – 15:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Odoras.md dă startul verii cu patru evenimente de excepţie! La 1-4 iunie te aşteptăm la Şezătoarea Mamelor (părinţilor) în cadrul Kids Expo 2017, care va avea loc la Moldexpo. Ia cu tine cele mai bune prietene sau soțul și vino la un eveniment interesant, util și relaxant! Detalii AICI.

 

KIDS’S EXPO 2017! Sărbătorim ziua copiilor la Moldexpo

Când?  1 - 4 iunie; 11:00 – 18:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Sunteți invitați cu mic, cu mare: copii, mame și tați, bunici, unchi și mătușe să sărbătorim împreună „Ziua Internațională a Copilului“, la Moldexpo! Aici vă așteaptă un program de divertisment interesant, o mulțime de gustoșenii, dispoziție bună, cadouri și surprize! Detalii AICI.

 

 

1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor

Când?  1 iunie, 10:00 – 14:00

Unde?  Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău

Ministerul Educației invită copiii și părinții în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” pentru a participa la frumoasa sărbătoare a copilăriei. Programul festiv dedicat Zilei Internaționale a Copiilor include concursuri, jocuri distractive, dansuri, ateliere de creație și alte activități interesante. Detalii AICI.

 

Orășelul copiilor – Chișinău

Când?  1 iunie, 10:00 – 14:00

Unde?  Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău

Mergi la Orășelul Copiilor și vei avea oportunitatea să fii pompier, polițist, medic, avocat sau clovn! Amicus Chișinău și Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico te invită la o zi de neuitat, Ziua Securității Copiilor! Detalii AICI.

 

Spectacol: „Pomul lui Goriță”

Când?  1 iunie, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

MAI aproape de Copii!

Când?  1iunie; 17:00 – 21:00

Unde?  Piața Marii Adunări Naționale

De 1 iunie, Ministerul Afacerilor Interne organizează în Piața Marii Adunări Naționale evenimentul „MAI aproape de Copii”. Sărbătoarea va începe la ora 17:00 și va include mai multe surprize muzicale, expoziții de mașini retro și motociclete, clovni, show cavaleristic, cascadori, balon cu aer cald, prezentări cu câinii polițiști, laser show cu roboți și nu în ultimul rând, multă înghețată. Detalii AICI.

 

Târgul meșterițelor handmade la Kid’s Expo

Când?  1 - 4 iunie; 10:00 – 18:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Va avea loc o expoziţie-festival internaţională de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame în cadrul evenimentului KID’S EXPO. La târg veți găsi: jucării pentru copii, decorațiuni, accesorii, cosmetică, bijuterii, artă vizuală, accesorii de bucătărie și multe alte lucrări ce bucură ochiul omului. Detalii AICI.

 

Deschiderea celui mai grandios parc de distracții pentru copii și maturi

Când?  1 iunie, 09:00 – 12:00

Unde?  City Parching Center; str. Nicolae Testimițanu, 29/5

Va avea loc deschiderea unui parc de distracții grandios care va include: Extrim park, Rolerdrom, Skate park, Topogane, Batute, Gonflabile, Electromobile, Șah, Cafenea și multe altele. Detalii AICI.

 

Marș de 1 iunie: Taci și mănâncă!

Când?  1 iunie, 10:00 – 12:00

Unde?  Centrul Comercial „Unic”; str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 8

Părinții sunt invitați să se alăture marșului „Taci și mănâncă” împotriva inacțiunii statului, în asigurarea unei alimentații de calitate și tragerea la răspundere a celor care pun în pericol sănătatea copiilor. Detalii AICI.

 

Picnic în familie

Când?  1 - 4 iunie; 11:00 – 17:00

Unde?  CIE Moldexpo; str. Ghioceilor, 1

Începând cu 1 iunie, în cadrul Expoziția KID's EXPO, Apa Om Kids în colaborare cu Bitonic și Platforma E-sănătate va organiza master-classuri de gustări sănătoase numai bune de luat la picnic! Atât picii, cât și părinții, vor avea ocazia să descopere combinațiile delicioase în pregătirea snack-urilor sănătoase. La final, copiii vor invita părinții la un picnic cu gustările pregătite de ei. Detalii AICI.

 

Sărbătoarea copiilor

Când?  1 iunie, 10:00 – 14:00

Unde?  Family Shopping Center; str. Mihail Sadoveanu, 20/1

Family Shopping Center organizează un spectacol de animație în aer liber de Ziua Internațională a Copilului. Cei mici sunt așteptați la Family Shopping Center la un maraton al veseliei și al jocurilor, însoțit de premii și distracție pe măsură. În program: jocuri, concursuri, muzică și distracție, atelier de pictură pe față etc. Detalii AICI.

 

Cireșarul copiilor. Un picnic de familie

Când?  1 iunie, 11:00 – 20:00

Unde?  Grădina Botanică din Chișinău

Pe 1 iunie începând cu ora 11:00, Jurnal TV vă invită la cel mai mare picnic în familie. Distracții pentru copii, muzică și târguri de care vrei! Detalii AICI.

 

Spectacol: „Elefănțelul curios” (Любопытный слонёнок)

Când?  1 iunie, 14:00 – 14:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Zâmbete, fundițe și multe dulciuri

Când?  1 iunie, 11:00 – 13:00

Unde? Centrul de Cultură și Istorie Militară; str. Tighina, 47

Centrul de Cultură şi Istorie Militară invită copiii militarilor şi angajaţilor civili ai Armatei Naţionale să participe la spectacolul artistic „Copiii-bucurie și mândrie”, dedicat Zilei Internaționale a ocrotirii Copilului. Detalii AICI.

 

Concursul „Ce mi-a plăcut azi la muzeu”

Când?  1 iunie, 12:00 – 15:00

Unde? Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală; str. Kogălniceanu, 82

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală anunță lansarea concursului de desene ale copiilor, cu genericul „Ce mi-a plăcut azi la muzeu”. Sunt invitați să participe elevii școlilor de arte din municipiul Chișinău și din republică, precum și elevi de la centre de creație. Cele mai reușite desene vor fi expuse la muzeu, în cadrul unei expoziții vernisate la 1 iunie 2017, cu prilejul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copiilor. Detalii AICI.

 

Premieră! Opera pentru copii „Apolodor. Călătoria unui pinguin”

Când?  1iunie; 13:00 – 15:00

Unde?  Centrul Național de Educație prin Artă; str. Serghei Lazo, 23

Centrul Național de Educație prin Artă prezintă opera pentru copii „Apolodor. Călătoria unui pinguin”, după poemul lui Gellu Naum. Un spectacol pentru copii și maturi, plin de umor, unde se cântă, se dansează și se folosesc elemente de circ. Detalii AICI.

 

Spectacolul: Cipollino

Când?  1iunie; 16:00 – 18:00

Unde?  Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”; str. Ștefan cel Mare

Balet în trei acte. Libretul: Ghenadie Rîhlov versiunea Henric Maiorov, după povestea „Aventurile lui Cipollino” de Gianni Rodari. Coregrafia: Henric Maiorov. Detalii AICI.

 

Filmul: „Pinocchio”

Când?  1iunie; 16:00 – 18:00

Unde?  Centrul Cultural „Odeon”; str. Mihai Eminescu 55

Săptămâna Culturii Italiene în Republica Moldova. Proiecția filmului artistic ”Pinocchio” de Roberto Benigni, subtitrat în limba română. Detalii AICI.

Foto: Facebook.com; privet-rostov.ru

Adaugă comentariu