Un eveniment superb va avea loc pe 1 iunie la Chișinău: Muzica Desenelor Animate

Un eveniment superb va avea loc pe 1 iunie la Chișinău: Muzica Desenelor Animate

Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 de concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate. Pe 1 iunie vom venera prin muzică preferatele desene animate alături de peste 100 de muzicieni în cadrul unei seri magice pentru a redescoperi copilul din tine în contextul Zilei Internaționale a Copilului. Intrara este liberă pentru copiii de până la 12 ani.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, cu începere de la 18.00 la Teatrul Verde din Parcul Valea Morilor. Va putea fi ascultată muzica din animatele: Tom & Jerry, Alice in Wonderland, The Lion King , Frozen, Shrek, How to train dragon to fly, Ну, Погоди ! Чебурашка и крокодил гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela, Маша и Медведь. Muzica va fi interpretată de Moldovan National Youth Orchestra în paralel cu ecranizare video. Se pregătesc adițional și alte surprize muzicale.

Moldovan National Yoth Orchestra, unica orchestră națională de tineret cu peste 120 de concerte la activ realizate în Moldova, Ucraina, România și Germania. Dirijor la eveniment va fi Andriano Marian. Soliști: Stela Botez, Valeria Pașa, Victor Bălan, Corul de copii „Lia Ciocârlia”, Corul mixt „Moldova”. Compozitori: Anastasia Lazarencu, Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Marian Ungur, Dan Țurcan.

Pe lângă concertul magic, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități pentru copii astfel încât să aveți parte de o zi minunată alături de întreaga familie și prieteni.

Biletele pot fi procurate online pe: Mticket și pe Fest. Fizic la casa de bilete a Palatului Național și a Teatrului de Operă (contact: 069 205 502), zilnic: 09:00 - 19:00.

Prețul biletelor:
- în perioada 7-20  mai – 80 de lei

- în perioada 21 mai-1 iunie – 100 de lei

 

Grăbiți-vă să procurați biletele mai ieftin pentru toată familia!

Adaugă comentariu