Odoraș.

Odoraș.

Filmul plin de suspans, care te va ține cu sufletul la gură pe toată durata acțiunii. E în top 3 la nivel global

Filmul plin de suspans, care te va ține cu sufletul la gură pe toată durata acțiunii. E în top 3 la nivel global

Netflix dovedește din nou de ce rămâne cea mai populară platformă de streaming, de-a lungul întregii lumii. De această dată, un serial plin de acțiune și suspans a reușit să țină cu sufletul la gură milioane de oameni! Seria „Shooter” a ajuns în top 3, la nivel global!

Platforma de streaming Netflix reușește mereu să demonstreze de ce rămâne cea mai populară alegere a Internauților, indiferent de cât de multe alte companii apar pe piața de streaming. Iar pe lângă filmele și documentarele de succes pe care le putem vedea pe Netflix, platforma de streaming ne pune la dispoziție și o mulțime de seriale de top!

În ciuda faptului că primul sezon din „Shooter” s-a lansat deja de ceva ani, tocmai în 2016, iar serialul s-a încheiat în 2018, producția rămâne una extrem de îndrăgită pe Netflix. Acest serial spune povestea pușcașului marin Bob Lee Swagger, un soldat care a câștigat multe medalii de-a lungul carierei sale, iar acum este nevoit să se întoarcă în acțiune dintr-un motiv extrem de important.

Un lunetist de excepție, Bob Lee Swagger trebuie să oprească o tentativă de asasinat a președintelui american, însă fostul pușcaș marin se va trezi acuzat, pe nedrept, de crimă.

Serialul care a captivat utilizatorii Netflix

Serialul „Shooter” are la bază o serie de romane scrise de autorul american Stephen Hunter („Point of Impact”, „Time to Hunt”, cât și „Black Light”). Acest serial plin de acțiune și suspans are o mulțime de nume importante în distribuție, cum ar fi Ryan Phillippe, Omar Epps, Cynthia Addai-Robinson, David Marciano, Shantel Van Santen, Tom Sizemore, Eddie McClintock, iar, nu în ultimul rând, Josh Stewart.

„Shooter” are trei sezoane, iar cei care sunt în căutarea unui serial plin de acțiune și suspans cu siguranță nu vor regreta dacă oferă o șansă acestei producții. În total, „Shooter” a ajuns la 31 de episoade, fiecare având o durată de numai 42 de minute. Mai mult decât atât, printre producătorii executivi ai serialului se numără nimeni altul decât faimosul actor Mark Wahlberg.

 

Share:

Articole recomandate