Horoscopul pentru 3 martie 2017. Vezi ce-ți prezic astrele

Horoscopul pentru 3 martie 2017. Vezi ce-ți prezic astrele

Berbec

Astrele vă sfătuiesc să vă ocupaţi de viaţa profesională; sunteţi în urmă cu sarcinile şi s-ar putea ca partenerii de afaceri să nu fie mulţumiţi de evoluţia proiectelor de care vă ocupaţi. Trebuie să vă adunaţi astfel încât să rezolvaţi aceste situaţii.

Taur

Unul dintre partenerii importanţi cu care aveţi o legătură frumoasă sau chiar unul dintre superiori vă oferă un sfat major de care ar fi bine să ţineţi cont pe viitor, deoarece vă va ajuta foarte mult şi vă va aduce rezultatele aşteptate în proiectele de care vă ocupaţi.

Gemeni

Sunteţi puşi pe proiecte importante şi sarcini care pot face o diferenţă în viitorul vostru profesional. Deşi discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri par să fie constructive, astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi la modul în care luaţi în considerare sfaturile lor. Mulţi vor să vă pună beţe în roate.

Rac

Ziua de vineri este obositoare, însă foarte frumoasă pentru voi; este posibil să faceţi câteva schimbări importante în locuinţă. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală sau de a cumpăra accesoriile pe care voi le consideraţi necesare. Poate că el are alte idei.

Leu

Această perioadă a fost destul de aglomerată pentru voi, motiv pentru care astrele vă recomandă să vă liniştiţi şi să încercaţi să găsiţi timp şi pentru voi. Aveţi nevoie să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile astfel încât să funcţionaţi la capacitate maximă.

Fecioară

Vă confruntaţi cu câteva probleme profesionale şi vă este destul de dificil să găsiţi cele mai bune soluţii pentru această situaţie. Din fericire, colegii de echipă vă vin în ajutor şi împreună reuşiţi să depăşiţi obstacolele. Spre seară sărbătoriţi alături de ei în oraş.

Balanţă

Ziua de azi este pentru voi o oportunitate de a încerca lucruri noi. Decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să descoperiţi ce vă pot oferi astrele. Îndrăzniţi chiar să vă testaţi limitele şi să luaţi în considerare anumite propuneri aventuriere ale prietenilor.

Scorpion

Primele ore ale dimineţii sunt foarte obositoare pentru voi; apare o problemă neaşteptată şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă, însă se pare că astrele nu sunt de partea voastră. Îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, ei vă pot ajuta în acest sens.
 

Săgetător

Conjunctura astrală de vineri vă permite să fiţi mai aventurieri în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să vă doriţi să profitaţi de o ofertă de colaborare destul de interesantă, ce vă poate aduce beneficii frumoase în scurt timp nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.

Capricorn

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă personală mai dificilă; încercaţi să rezolvaţi această situaţie de unii singuri, însă vă daţi seama că vă este peste puteri. De aceea, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unei persoane în care aveţi încredere; sunteţi convinşi că un sfat primit de la aceasta vă poate ajuta să vedeţi şi altă parte a problemei.

Vărsător

La locul de muncă lucrurile par să se mişte ca melcul, motiv pentru care vă este tot mai dificil să vă păstraţi răbdarea. Aţi ajuns într-un punct în care vreţi să vedeţi rezultate şi vreţi să le vedeţi acum. Din fericire, astrele ţin cu voi şi astăzi vă pot demonstra că sunteţi la un pas de a ajunge pe culmile succesului.

Peşti

Prima parte a zilei va fi puţin aglomerată; trebuie să vă ocupaţi de câteva documente şi acte importante şi vă este destul de dificil să vă concentraţi, motiv pentru care profitaţi de ajutorul oferit de un coleg de echipă. Spre seară, veţi avea timp să vă relaxaţi.

 

Informații: horoscop-urania.org

Foto simbol: onehdwallpaper.com

Adaugă comentariu