Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

3 moduri în care poți „reaprinde scânteia” într-o relație cu o persoană iubită

3 moduri în care poți „reaprinde scânteia” într-o relație cu o persoană iubită

E practic imposibil ca sentimentele să ardă asemenea unei flăcări uniforme și calde toată viața. Cei mai mulți dintre noi încă trebuie să meargă pe caruselele emoționale în relații, scrie psihologiadeazi.ro 

Astăzi ardem de pasiune, mâine ne bucurăm de stabilitate și liniște în dragoste, iar poimâine nu mai înțelegem cum să scuturăm puțin lucrurile pentru ca partenerul să nu se plictisească și să plece. 

1. Schimbă-ți aspectul 

Transformarea nu a rănit niciodată pe nimeni. Bărbații iubesc cu ochii și asta nu este o veste pentru nimeni. Lasă-l să se uite la tine, lasă-l să realizeze cât de norocos este. 

La urma urmei, la ce tânjesc mulți bărbați cel mai mult în căsătorie? Diversitate. Așa că dă-i în fața ta o mulțime de femei și el va fi pentru totdeauna numai al tău. 

Ei bine, dacă nici măcar asta nu apreciază, atunci este mai bine să părăsești relația într-o rochie frumoasă. Atunci este mai probabil ca altcineva să te aprecieze. 

2. Fă schimbări în stilul tău de viață

Pentru a zgudui lucrurile, ar fi frumos să facem ceva împreună. De exemplu, poți merge la dans dacă ai noroc și bărbatului tău îi place să se miște, poți merge la sala, poți avea o „săptămâna filmului francez”, puteți găti împreună cina sau micul deja de duminică. 

În principiu, nu contează ce faci, principalul lucru este că acel lucru să devină un prilej de comunicare mai strânsă și să aibă un efect bun asupra relației tale, cât și asupra fiecărui dintre voi în ansamblu. 

3. Fă schimbări în relația cu persoana respectivă 

Dar aceasta este o întrebare mai dificilă. Adevărul este că, pe de o parte, este deseori suficient să facem doar un pas către partenerul nostru, deoarece se dovedește că acesta este exact ceea ce așteaptă. Adică, de îndată ce încetezi să te „superi” puțin și îți schimbi furia în milă, relația înflorește cu o vigoare reînnoită.

Share:

Articole recomandate