Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Caz șocant: O educătoare din Suceava a violat trei fetițe la grădiniță

Caz șocant: O educătoare din Suceava a violat trei fetițe la grădiniță

O femeie în vârstă de 51 de ani, educătoare la o grădiniță din Suceava (România), a fost reţinută de poliţişti. Cadrul didactic ar fi agresat sexual trei fetiţe, cu vârste de 4, 6 şi 7 ani.

Cazul a ieșit la iveală după ce una dintre micuțe a început să aibă coșmaruri noaptea. Părinții au observat zbaterea fetiței, iar când au stat de vorbă cu ea au aflat ororile la care aceasta a fost supusă, scrie click.ro.

Micuța în vârstă de numai 3 ani le-a povestit părinților că educatoarea Maria Podolak  ar fi agresat-o sexual în baia grădiniței. Mai exact, micuța a reușit să le explice părinților cum cadrul didactic i-ar fi băgat mâinile în vagin.

De același „tratament” s-a plâns și sora ei mai mare, în vârstă de 7 ani. Copila merge la aceeași grădiniță și le-a spus părinților că și pe ea ar fi agresat-o aceeași educatoare. Deși expertizele medico-legale la care au fost supuse fetele au arătat că agresiunea sexuală se confirmă, părinții nu au depus plângere la poliție. În schimb, tatăl minorelor i-a incendiat mașina educatoarei.  

Educătoarea Maria Podolak, angajată  la grădinița cu program normal a fost arestată pentru 30 de zile, vineri, 14 ianuarie, de către Judecătoria Suceava. Aceasta este acuzată de infracțiunile de viol în formă continuu, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

 

Foto simbol

Share:

Articole recomandate