Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Dragostea nu are vârstă! Părinții le-au interzis să se căsătorească la tinerețe, s-au regăsit după 60 de ani!

Dragostea nu are vârstă! Părinții le-au interzis să se căsătorească la tinerețe, s-au regăsit după 60 de ani!

Un cuplu de bătrânei britanici, Len Allbrighton și Jeanette Steer, au trecut printr-o dramă în tinerețe, când părinții ei au interzis căsătoria lor. Dar după 60 de ani, au reușit să își unească destinele și să formeze o familie frumoasă.

Romeo și Julieta, varianta modernă!

La vârsta de 18 și 19 ani, cei doi s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească și să înceapă o viață nouă în Australia. Din păcate, părinții tinerei s-au opus acestei idei și au forțat-o să renunțe la visul ei de a fi cu Len. Deși Len s-a mutat în Australia și au continuat fiecare cu viețile lor, niciunul dintre ei nu a uitat de celălalt.

Au trecut 60 de ani și Len s-a întors în Marea Britanie, divorțând de soția lui și căutându-și iubita din tinerețe. Când a descoperit că Jeanette încă era căsătorită, a așteptat doi ani, iar apoi a încercat din nou să o găsească. După ce soțul Jeanettei a murit de cancer, ea l-a căutat pe Len și sentimentele lor s-au reaprins.

Cei doi bătrâni s-au căsătorit în cele din urmă, la 60 de ani după ce părinții lor le-au interzis să facă acest lucru. Ceremonia a fost una emoționantă și a avut loc în orașul Stevenage, din Marea Britanie, la care au participat copiii, nepoții, prietenii și alte rude apropiate.

Cei doi îndrăgostiți au declarat că viața lor de căsătoriți și de familie nu a fost niciodată atât de frumoasă ca acum. Povestea lor de dragoste a devenit rapid virală și a stârnit un val puternic de reacții pozitive în rândul internauților.

Sursa: expresspress.ro

Share:

Articole recomandate