Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani

Jennifer Lopez a postat un video pe site-ul său în care plânge și își privește inelul de logodnă. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani pare emoționată în filmarea publicată pe site-ul său, scrie sinteza.org

Ea poate fi auzită spunând în șoaptă „Sunt perfectă”, în melodia care însoțește videoclipul.

Jennifer și Ben au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004.

Fanii lor au fost șocați și în același timp încântați când cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna.

În luna aprilie a anului trecut, Jennifer a confirmat că s-a despărțit de fostul sportiv Alex Rodriguez, după o relație de patru ani, timp în care au fost logodiți doi ani.

La jumătatea lunii mai, Jennifer a petrecut timp în Los Angeles cu Ben, ceea ce a dus la apariția zvonurilor că cei doi actori și-au refăcut relația.

Ei și-au confirmat relația printr-o postare pe Instagram în luna iulie, cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer.

Lopez și Affleck au format prima dată un cuplu la începutul anului 2002, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Gigli”.

În noiembrie 2002 s-au logodit, Ben cerând-o în căsătorie pe Jennifer cu un inel cu diamant roz de 6,1 carate, montat în aur roz de 18 carate și platină. 

În prezent, inelul de logodnă este estimat la 12 milioane de dolari, iar la acea vreme (în noiembrie 2002), l-a costat pe Affleck 1,2 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Ben are trei copii cu fosta soție, actrița Jennifer Garner: două fiice – Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), precum și un fiu, Samuel, de zece ani.

 

Share:

Articole recomandate