Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Loredana Groza, apariție incendiară pe rețelele sociale. Noul look i-a impresionat pe fani

Loredana Groza, apariție incendiară pe rețelele sociale. Noul look i-a impresionat pe fani

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate prezențe artistice din România, își uimește necontenit fanii cu aparițiile sale la cei 53 de ani pe care îi are, iar atunci când crezi că nu mai are cu ce să te surprindă, artista găsește o nouă metodă prin care să se reinventeze. De data aceasta, cântăreața și-a impresionat admiratorii cu un nou look, în stilul faimoasei Beyonce, la cea mai recentă apariție pe scenă.

Cu siguranță nu mulți s-ar gândi că Loredana Groza are vârsta de 53 de ani, mai ales ca artista este într-o continuă transformare și mereu își surprinde fanii cu aparițiile sale, lăsând câteodată la vedere mai mult decât ar trebui. Și iată că, și la cea mai recentă apariție pe scenă, cântăreața și-a impresionat, din nou, admiratorii.

La festivalul Forza ZU 2023, Loredana a ales să facă o schimbare de look și a apărut cu o perucă roșcată, care a prins-o de minune. Și nu doar schimbarea părului i-a impresionat pe fani. Cunoscută pentru faptul că nu se sfiește să poarte ținute cât mai îndrăznețe, cântăreața a avut și de data aceasta o ținută spectaculoasă. Ea a purtat un catsuit, în genul celor preferate de divele mari, precum Beyonce sau Shakira, un costum de piele decoltat, cu ținte și decupaje îndrăznețe, care i-a pus silueta în valoare.

Loredana Groza își surprinde mereu fanii

Artista este într-o formă de zile mari la cei 53 de ani pe care îi are și pare că nu a îmbătrânit. De asemenea, Loredana Groza se mândrește cu faptul că are un look sută la sută natural și nu i-a în seamă zvonurile lansate la adresa frumuseții ei cum că ar fi apelat la mâna esteticianului și și-a făcut multe operații de înfrumusețare.

„Nu am apelat la nici o operație de înfrumusețare de nici un fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nici o operație de înfrumusețare de nici un fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nici o operație și nici un estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație.

Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nici o zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat, cu ceva timp în urmă, Loredana Groza.

Sursa: expresspress.ro 

Share:

Articole recomandate