Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Medic de top din Ucraina, care a salvat nenumărați copii bolnavi de cancer, ucisă în atacurile asupra Kievului

Medic de top din Ucraina, care a salvat nenumărați copii bolnavi de cancer, ucisă în atacurile asupra Kievului

Medicul hematolog Oksana Leontieva a fost ucisă luni, 10 octombrie, în urma bombardamentelor ruse, imediat după ce și-a lăsat fiul de cinci ani la grădiniță, relatează serviciul de presă al spitalului Ohmadit din Kiev, scrie libertatea.ro

„Oksana a murit în drum spre serviciu, grăbindu-se la pacienții ei. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 10 octombrie. Oksana și-a lăsat fiul de 5 ani, pe Hrihori, la grădiniță. Pentru ultima dată! Apoi a plecat spre spital spre pacienții ei, pentru a salva copii, așa cum o făcea de mulți ani”, a transmis instituția medicală. „O rachetă rusă i-a luat viața Oksanei. Mașina ei lovită s-a făcut scrum, în centrul Kievului. Din cauza acestui atac terorist teribil, mulți oameni nevinovați au murit sau au fost răniți”, a mai notat spitalul.

Lucra de 11 ani în departamentul de transplant Oksana Leontieva

Lucra de 11 ani în Departamentul de Transplant de Măduvă Osoasă. Medic hematolog, specialista a salvat viețile multor copii diagnosticați cu leucemie.

Micul Hrihori și-a pierdut mama, după ce tatăl său a murit acum un an. „Acum, băiatul va fi crescut de bunicul său”, a adăugat serviciul de presă al unității medicale.
 

 

 

 

 

Sursa foto: Libertatea.ro

Share:

Articole recomandate