Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Natalia Gordienko lansează pe 14 februarie videoclipul unei piese de dragoste

Natalia Gordienko lansează pe 14 februarie videoclipul unei piese de dragoste

Natalia Gordienko va lansa chiar pe data de 14 februarie, atunci când în întreaga lume este sărbătorită ziua iubirii, videoclipul piesei „Pyanaya”, care este despre o istorie tragică de dragoste.

Deși filmările pentru videoclipul piesei „Pyanaya”, care în traducere înseamnă „Beată”, au avut loc încă în anul 2016, Natalia Gordienko îl va lansa abia peste câteva zile. Proiecția a fost inspirată din filmul „Ty u menia odna” (Tu pentru mine ești unica), un film rusesc foarte cunoscut din anul 1993.

Ideea principală a videoclipului este o istorioară de dragoste neîmpărtășită, care se termină cu dorința femeii de a se sinucide și într-un final aceasta fiind salvată chiar de bărbatul iubit. Într-un interviu pentru emisiunea „Veranda”, Natalia Gordienko afirma că ea însăși a trecut prin asemenea emoții și suferință, de aceea i-a reușit perfect să joace rolul central. În clip s-a filmat și celebrul actor rus, Aleksey Chadov, care apare în rolul iubitului.

Videoclipul a fost regizat de Ekaterina Sannikova, iar filmările au avut loc la Moscova pe temperaturi de -10 și -12 grade Celsius. De remarcat este și faptul că Natalia Gordienko apare în unele scene desculță și dezbrăcată.

Autoarea piesei este cunoscuta compozitoare, Rita Dakova, care de asemenea scrie pentru mulți interpreți celebri, cum ar fi Ani Lorak, Svetlana Loboda, Irina Dubtsova etc.

Aici puteți urmări teaserul videoclipului!

Foto: facebook.com; Video: youtube.com

Share:

Articole recomandate