Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ucraina, strigăt de disperare: A murit o gimnastă de 11 ani. „Câţi copii trebuie să mai fie ucişi?”

Ucraina, strigăt de disperare: A murit o gimnastă de 11 ani. „Câţi copii trebuie să mai fie ucişi?”

Ca în orice război, din păcate, se înmulţesc şi victimele colaterale, provenite din rândul oamenilor nevinovaţi. Ce se întâmplă în Ucraina e o veritabilă tragedie umanitară, scrie adevarul.ro

 La fix o lună de când Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei, din păcate, nu există semne legate de o oprire a acestei agresiuni militare revoltătoare.   

 În schimb, vin pe bandă ştiri cumplite despre oamenii de rând care se prăpădesc în acest război.  

Potrivit „The Sun“, citat de Digi Sport, în oraşul Mariupol, „ras“ deja în proporţie de 90%, a fost ucisă şi Katya Diatchenko, o gimnastă de doar 11 ani. Fosta ei antrenoare, Anastasia Meshchanenkova, a confirmat această ştire groaznică: „Sincere condoleanţe familiei. Nu e nimic mai rău decât moartea copiilor. Nu vom ierta niciodată asta! Ucigaşii de copii vor arde în iad!”.  

Mai mult, jurnalista Olka Tokariuk a distribuit pe Twitter o fotografie cu gimnasta care şi-a pierdut viaţa după bombardamentele din ultimele zile.  

„Gimnasta ucraineană Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit în urma bombardamentelor ruseşti asupra Mariupolului. Câţi copii ucraineni mai trebuie să moară pentru ca Ucraina să primească în sfârşit sisteme de apărare aeriană şi avioane de luptă? Cât timp copiii noştri vor fi scuturile care protejează UE/NATO?“, a scris Tokariuk.

 

Share:

Articole recomandate