Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Noi detalii în cazul de discriminare a copilului din grădinița nr. 32

Noi detalii în cazul de discriminare a copilului din grădinița nr. 32

După ce ieri, pe pagina de facebook a Grupului Părinți Solidari a apărut cazul de discriminare a copilului din grădinița nr. 32 din capitală, lumea a sărit cu fel de fel de mesaje în susținerea mamei Iulia Nazaria, însă unii i-au condamnat comportamentul. Dar scandalul produs are și partea a doua a monedei, iar părinții celor 26 de copii din grupa cu băiețelul în cauză vin cu o replică. Textul a fost publicat de Iulia Nazaria pe Grupul Părinților Solidari.

 „Venim cu o dezmințire referitor la scandalul inițiat de dna Nazaria împotriva educatoarei și părinților grupei 3 din Grădinița 32. Nimeni din toți părinții care ne umilesc grupa în comentariile la postarea din grup a doamnei Nazaria nu a venit să vadă cu ochii proprii situația din grupă. Nimeni nu știe ce matinee și spectacole deosebite fac copiii noștri. Nimeni nu știe cât de corect sunt educați copiii grupei nr.3. Nimeni nu știe că 26 de părinți unanim sunt RECUNOSCĂTORI pentru munca pe care o depune dna Educatoare zi de zi.

Ea muncește de la 7.00 la 19.00, fără dădacă, de luni până vineri. Dumneaei face o muncă enormă cu copiii noștri. Mergem adesea în grupă să o ajutăm să aducă mâncarea sau să supravegheze copiii, având și noi serviciu și familie. Împreună cu alți părinți ajutăm mereu de sărbători la împodobirea sălii pentru copii la festivități, am venit la înlăturarea urgentă a urmărilor calamității din aprilie, când copiii nici nu puteau intra în grupă din cauza crengilor. Aceasta mămică nu a participat niciodată la viața socială a copilului ei. Și lista ar putea continua la nesfârșit. Avem dovezi că aducea copilul murdar la grădiniță cu ciorapi și haine murdare și ne pune în pericol, respectiv sănătatea copiilor noștri. Când vine în ziua de luni la ora 11 cu copilul, care nu a frecventat grădinița fără certificat medical și îl lasă în grupă și pleacă și la ora 19 aduce certificat, ce medic, interesant, i-a examinat copilul pe care nici nu l-a vazut? Unde e corupția, când mergi la medic în timpul zilei și aduci certificat în lipsa copilului?

Credem că mass-media a tăiat mult din discursurile părinților și a favorizat doar partea dumneaei. Aceasta persoană vădit intenționat duce lumea în eroare și oricine va veni în grupa noastră își va da seama ca al ei copil vine cu drag la grădiniță și se distrează ca și toți restul. Atașăm un filmuleț în care vă convingeți că nu doar copilul ei a fost fără costum, iar poza postată de ea este ruptă din context.

Mass-media au tăiat mult din discursurile părinților și au favorizat doar partea dumneaei. Această persoană vădit intenționat duce lumea în eroare și orice va veni în grupa noastră își va da seama că al ei copil vine cu drag la grădiniță și se distrează ca și toți restul. Atașez un filmuleț în care va convingeți că nu doar copilul ei a fost fără costum, ci poza a fost găsită și rupă din context.

Costumașele copiilor au fost confecționate cu scopul ca să fie toți egali și ca să nu achitam bani pe costumație la fiecare matineu, ci să avem unul pentru mai mulți ani. Doamna Nazaria a refuzat acest lucru, ceea ce se vede clar în poză. Nimeni nu a impus-o să poarte sau să confecționeze costum. A FOST DECIZIA EI! ASTFEL A DECIS EA UN AN ÎN URMĂ CA SĂ FIE COPILUL EI FĂRĂ COSTUM!”

De asemenea, părinții au insistat să le fie păstrată în anonimat indentitatea, așa cum le este frică de urmările acestui scandal, dorindu-și siguranța lor și a copiilor, care vor continua să meargă la aceeași grădiniță.

 

Pentru a vedea condițiile în care s-a început totul citește AICI.

 

 

Foto simbol: copilul.ro

Share:

Articole recomandate