Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O eurodeputată îşi aduce de câţiva ani fetiţa în Parlamentul European

O eurodeputată îşi aduce de câţiva ani fetiţa în Parlamentul European

Eurodeputata Italiană Licia Ronzulli a produs senzaţie de mai multe ori la Parlamentul European, unde a participat la sesiuni împreună cu fiica ei. Timp de 5 ani Licia a participat la numeroase şedinţe alături de micuţa Victoria.

Atunci când şi-a adus pentru prima dată fetiţa la Parlament, a fost primită cu aplauze de către colegi, iar gestul ei a fost făcut în sensul în care cere drepturi mai bune pentru femei: „Sunt aici simbolic, cu fiica mea Victoria, pentru a ne gândi la toate femeile care nu pot să împace cu uşurinţă sarcina şi locul de muncă, viaţa profesională şi cea personală. Aş dori ca instituţiile europene să fie mai angajate pe acest subiect, începând cu Parlamentul European, pentru ca noi toate să putem împăca aceste două vieţi”, a spus eurodeputatul italian.

Licia îşi învaţă fiica despre politică de la o vârstă fragedă, de atunci când această avea doar o lună. Acum Victoria are 5 anişor şi totuşi participă cu regularitate la şedinţele Parlamentului European.

Eurodeputata este din regiunea Lombardia, din nordul Italiei, şi a obţinut un loc în PE după ce a fost votată de 40.000 de oameni. Înainte de a intra în politică, Licia Ronzulli a lucrat ca asistent medical în Milan şi Bangladesh, ulterior devenind director de spital. 

Foto: huffpost.com, facebook

Share:

Articole recomandate