Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O fetiță de 2 ani a unui cuplu din Republica Moldova, găsită fără suflare într-un râu din Germania

O fetiță de 2 ani a unui cuplu din Republica Moldova, găsită fără suflare într-un râu din Germania

O fetiță pe nume Melissa, în vârstă de 2 ani, a fost găsită fără suflare într-un râu din Bingen-Hitzkofen (raionul Sigmaringen), Germania, scrie presa locală. Era copilul unui cuplu din Republica Moldova. Familia s-a mutat peste hotare în urmă cu 2 ani.

Melissa a dispărut duminică în jurul orei 17.00. Părinții au declarat că fetița a ieșit din casă după-amiaza „într-un moment neobservat”. După o oră și jumătate de căutări inutile, au alertat polițiștii în jurul orei 18.30.

A fost căutată mai bine de 40 de ore de un contingent mare de oameni, autorități și localnici, inclusiv noaptea, în ciuda șanselor reduse de reușită.

Prof. Jan Jürgensen, director medical al Clinicii Stuttgart, susținea la acel moment: „Din păcate, riscul de hipotermie este extrem de mare în această perioadă.”

Marți dimineață, 19 decembrie curent, zece scafandri de la poliția apelor s-au întors la râul Lauchert. DLRG era de asemenea de serviciu cu o barcă și un dispozitiv sonar. Ei au căutat pe o porțiune de 5 kilometri a râului până la confluența cu Dunărea, lângă Sigmaringendorf. Acolo au descoperit cadavrul copilului.

Totul indică faptul că Melissa a căzut în râu în pijama ei, la câțiva metri de casa părinților.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Daniela Baier, a declarat dimineața: „Un câine a prins urma Melissei. Traseul se termina la râu”.

Poliția a sigilat casa. Preliminar, se presupune că a fost un accident tragic și că nu există dovezi ale unei crime.

Sursa: realitatea.md

Share:

Articole recomandate