Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Smiley, imagine emoționantă alături de bunica sa

Smiley, imagine emoționantă alături de bunica sa

Smiley a atras atenția tuturor fanilor, cu o fotografie pe care a publicat-o pe rețelele de socializare. Cântărețul apare alături de bunica sa, care a împlinit vârsta de 89 de ani. Cu această ocazie, partenerul Ginei Pistol a scris un mesaj emoționant, care a stârnit mii de emoții.

Smiley și-a vizitat bunica de ziua ei de naștere

Pe 2 septembrie, Smiley a reușit să capteze atenția tuturor fanilor săi, prin intermediul unei fotografii rare în care apare alături de bunica sa. Femeia a împlinit 89 de ani, iar cu această ocazie, atât cântărețul, cât și restul familiei au plecat la Pitești, unde locuiește aceasta, pentru a-i serba ziua de naștere. În dreptul imaginii, soțul Ginei Pistol a scris și un mesaj, de-a dreptul emoționant. 

„Astăzi toată familia s-a mutat la Pitești pentru un Om foarte special din viața noastră! Anul ăsta bunica face 89 de ani La mulți ani!, a scris Smiley pe Instagram.

Fanii lui Smiley au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis bunicii acestuia o mulțime de urări, dar și complimente.

La mulți ani! Să-ți trăiască bunica, să fie sănătoasă alături de părinții tăi și de nepotul ei!”/ „La mulți ani, bunicii tale! Ce zâmbet frumos are pe chip” / „La mulți ani, să fie sănătoasă și să te bucuri de ea”/ „Emoționant, Smiley! Se vede că îți iubești rădăcinile”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea artistului. 

Share:

Articole recomandate