Activități de weekend 10-11 februarie 2018

Activități de weekend 10-11 februarie 2018

10 februarie

1. Masterclass pentru copii : „Inimi înaripate”. Sâmbătă, la ora 10.30, copilul tău are posibilitatea să participe la un masterclass pentru copii 6+, învățând împreună cu organizatori cum putem pregăti un cadou pentru cei dragi cu ocazia sărbătorii Sf.Valentin. Adresa: Bulevardul Mircea cel Bătrîn 10/2, 2044 Chișinău, Liceul Teoretic "Orizont", Filiala Ciocana

 

Mai multe detalii AICI

 

2. Eroii din spectacolul „POMUL LUI GORIŢĂ” vor poposi sâmbătă, 10 februarie 2018, la Centrul Comercial „Jumbo”, bulevardul Decebal 23, etajul 4, începând cu ora 13:00, spre bucuria tuturor copiilor și părinților! Spectacolul este în limba română şi se va juca gratuit!

 

Mai multe detalii AICI

3. Teatrul Republican de Păpuși ți-a pregătit și în acest weekend spectacole frumoase. Deci, ești așteptat sâmbătă la spectacolul „Povestea inimii bune”, iar duminică –„ Omuleții de Zăpadă”. Ambele vor fi jucate, începând cu ora 11.00.

 

Mai multe detalii AICI

4. Cocoșul Roșu vă invită la un atelier de colaj. Distracția și buna dispoziție sunt garantate.

Programul atelierului: 11.00-13.00 (11.00- distribuirea materialelor; 12.20- pauză de ceai cu biscuiți )

 

Mai multe detalii AICI

5. Atelier de dezvoltare pentru elevi și preșcolari. Atelierul cuprinde un program structurat în cadrul căruia se vor utiliza tehnici variate conform particularităților de vârstă într-un mediu cald și armonios și vor avea loc multe activități de autocunoaștere și dezvoltare personală, jocuri de echipă, unde fiecare copil va fi susținut pentru a-și găsi rolul potrivit și-și va utiliza la maxim capacitatea de concentrare, învățare, creativitate și inteligență, ajutându-l pe copilul tău să devină eficient și fericit.

Mai multe detalii AICI

 

6. Vino în lumea păpușilor! Clubul de creație Apollo vă invită sâmbătă, 10 februarie 2018, ora 13:30 - 15:30, la ATELIERUL de PĂPUȘI. În cadrul acestui atelier vom face păpuși - spiriduși. Cei interesați vor putea învăța care sunt pașii de realizare a unei păpuși. Adresa: Str. Gheorghe Asachi, nr.20/2 Chișinău.

Mai multe detalii AICI

 

7. Atelier pentru copiii mici „Sportul și alimentația”.  Varsta copiilor :  4- 7 ani. Ora 10.00-12.00

Adresa: Bulevardul Dacia 49/14. La atelier copiii vor face:

- gimnastică distractivă,

- lecție de nutriție - Cum ne alimentăm înainte și după antrenament

- salată cu pui

- jocuri distractive

- farfuria magică

Mai multe detalii AICI

 

8. Viaţa lui Lino acum la Cinema Patria. Este povestea unui tip tânăr, care lucrează ca animator la grădiniță, pare fără speranță: casa lui se destramă, fetele nu-l plac și la lucru toată ziua îl terorizează copiii. Disperat, el decide să se întoarcă la un magician ghinionist, care promite să găsească o cale de ieșire din orice situație. Și magicianul găsește o modalitate de a schimba radical viața lui Lino. Dar, cu vrăjitoria, ceva a mers prost și Lino s-a transformat într-un monstru uriaș de pluş.

 

Mai multe detalii AICI

9. Arbuz Family Club organizează un curs cu tematica: „Primul ajutor pentru copii”.  Acest curs este vital dacă sunteți: părinții, bunicii, profesori, bone etc. Cursul este interactiv, cu antrenament pe manechine.

Participanții vor învăța cum putem oferi  îngrijirea la domiciliu pentru copii în cele mai frecvente situații care pun viața în pericol: (temperatură ridicată, pierderea conștiinței, convulsii, ingestia unui corp străin, fluid în tractul respirator, sângerare, leziuni, arsuri, mușcături de insecte, animale, trusa de prim-ajutor necesară, numerele de telefon de urgență și transmiterea corectă a datelor către operator).

 

Mai multe detalii AICI

11 februarie

1. YARDSALE „Dragoste și clătite” va avea loc pe 11 februarie de la 12:00 până la 19:00 Aici vor putea fi găsite cadouri pentru îndrăgostiți și nu doar, clătite și băuturi diverse, și tot aici vor fi organizate căsătorii pentru o zi. Loc: CC ATRIUM, et. 3, aripa stângă. Adresă: str. Albișoara 4.

 

Mai multe detalii AICI

 

2. Curs de Ceramică pentru copii. Ingenium Cursuri Copii te invită să petreci timpul productiv duminică, la ora 13:00 - 14:30 pe strada M. Sadoveanu 21, Chișinău.

 

Mai multe detalii AICI

3. Petrecerea în pijamale pentru prințese. De la 15.00 la 18.00, Salonul „Glamour Girls” de pe str. Miron Costin 18/1, 2044 Chișinău organizează o petrecere pentru fetițe ca în filme. Vor avea parte de mască dulce, manichiură creativă, desen animat interesant, mult popcorn, luptă cu pernele, defileu pe podium, cadouri și emoții de neuitat.

 

Mai multe detalii AICI

4. Pentru acest weekend,copiii vor avea marea plăcere și posibilitate de a lucra cu plastelina,de a cunoaște alți copilași și de a descoperi jocuri noi și distractive în minunata sală CRISAND Kids Hall! Ora: 12.00-13.00. Adresa: str.Ceucari 2, Chișinău.

 

Mai multe detalii AICI

5. Curs de Design Vestimentar pentru copii

Ora: 10-11.30. Adresa: M. Sadoveanu 21, Chișinău ( Ingenium Cursuri Copii)

 

Mai multe detalii AICI

6. „Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este împiedicat de tot felul de obstacole, poate fi vizionată duminică la Cinema Patria.

 

Mai multe detalii AICI

7. NUNTA LUI FIGARO. Opera comică în patru acte de W. A. Mozart va avea loc în intervalul orei 17:00 - 20:00 la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu.

 

Mai multe detalii AICI

 

 

Adaugă comentariu