Poienița Picilor a îmbrăcat iarăși haine de sărbătoare

Poienița Picilor a îmbrăcat iarăși haine de sărbătoare

Copilărie dulce feerie! Zâmbete și flori, mii de culori, zâne și eroi... Anume așa ceva ne dorim noi, părinții, pentru copiii noștri. Iată de ce în căutarea unei grădinițe devenim foarte atenți la toate detaliile, de la încăpere, la poeziile pe care le învață acolo cei mici. Tot ce ne dorim de la o grădiniță este să le ofere o poveste copiilor cât noi suntem la serviciu. Despre grădinița care transformă fiecare zi din viața copiilor într-o poveste și oferă siguranță părinților am mai scris. Ea se numește sugestiv - Poienița Picilor, și uimeșe de fiecare dată copiii, și nu doar, cu surprize și serbări creative și foarte colorate. 

Și în acest an, copiii de la grădinița ”Poienița Picilor” au avut parte de cele mai frumoase clipe în ajunul sărbătorilor de Paști. De acestă dată, de la mic la mare, odorașii au făcut pască pentru iepuraș și au decorat grădinița în tematica primăverii. După ce au dat o petrecere în cinstea iepurușalui, au dansat și au cântat, eroul sărbătorilor de Paști a venit să le mulțumească.

În video de mai jos vă propunem să vedeți cât de colorat și feeric s-au distrat copiii de la grădinița ”Poienița Picilor”, dar și cum l-au întâmpinat pe iepuraș.

 

Scumpi părinți, Grădinița Poienița Picilor vă așteaptă cu drag pe adresa str. Sfântul Andrei 31, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 13.00 până la ora 15.00, pentru a vedea cum arată grădinița de poveste și a putea rezerva un loc pentru următorul an. Pentru detalii sunați la ‎0793 44 435.

Adaugă comentariu