Tendințe vestimentare de toamnă de la Maxikids

Tendințe vestimentare de toamnă de la Maxikids

 

Suntem în plin anotimp de toamnă, dar soarele ne mai bucură cu câteva zile calde. A sunat primul clopoțel, copiii s-au întors la școală. Totul a reintrat într-un făgaș normal după câteva luni de caniculă, vacanță, mare, călătorii…

Mulți oameni devin melancolici odată cu sosirea toamnei și schimbarea vestimentației. Hainele cool de vară sunt înlocuite cu haine călduroase pentru copii, de calitate și pufoase. Toamna nu are nicio vină că suntem noi friguroși și mai ales că nu o vedem așa cum este, splendidă, vie, colorată. Fiecare zi de toamnă este pentru designerii de la Maxikids un prilej de bucurie și inspirație pentru a crea noi modele de hăinuțe pentru copii.

Colecția de toamnă de la Maxikids pornește de la voioșia bebelușilor cu vârste începând de la 0 luni, până la energia și curiozitatea copiilor de 12 ani. Hainele sunt distractive și colorate, cu modele și design-uri grafice amuzante care adaugă un plus de veselie zilelor reci și mohorâte. Colecția se bazează pe hăinuțe stilizate cu elemente clasice care au fost îmbogățite cu detalii deosebite (cum ar fi broderiile și aplicațiile).

Toate piesele vestimentare Maxikids poartă distincția calității și totodată a comodității pe care părinții o doresc pentru garderoba copiilor. Calitatea și creativitatea hăinuțelor de la Maxikids nu stă doar în materialele folosite sau în designul ales pentru fiecare element de vestimentație, ci în modul în care combinarea acestora pune în valoare fiecare copil.

Vă așteptăm cu drag la magazinele de firmă Maxikids pentru a completa garderoba de toamnă a copiilor. O toamnă cu belșug și frumusețe! Echipa Maxikids.

 

 
 

 

Adaugă comentariu