Soluția pentru combaterea febrei și durerilor la copii. Recomandările părinților!

Soluția pentru combaterea febrei și durerilor la copii. Recomandările părinților!

În viața fiecărui părinte există situații când totul este dat peste cap din cauza bolii copilului, care se poate manifesta prin febră și simptome de intoxicație, infecții respiratorii virale acute, probleme ORL, probleme legate de dentiție, balonări și colici, și multe alte situații. De fiecare dată această situație ridică semne de întrebare: ce măsuri trebuiesc luate în acest caz? Ce medicamente se recomandă de administrat? Cât de eficiente și sigure sunt unele medicamente pentru copii? Un preparat testat deja de sute de mii de părinți și recomandat de aceștia este Viburcol.

Viburcol (Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germania) este sub formă de supozitoare. Compoziția lumânărilor include șase componente naturale: mușețel, belladonna, pătlagină, solanum, pulsatilla de câmp și calcium carbonicum. Toate acestea sunt folosite în preparat datorită proprietăților pe care le au. Deci, mușețelul este utilizat pe scară largă pentru a reduce excitația nervoasă la copiii cu dentiție sau colică intestinală și este eficient în durerile asociate cu hipersensibilitatea și imaturitatea fiziologică a sistemului nervos al celor mici. Belladonna este o componentă de bază în tratamentul inflamațiilor. Solanum cu gustul său dulce-amar are efecte și în cazuri ORL. Pătlagina se utilizeaza inclusiv în cazuri dereglărilor a tractului gastrointensinal, și are efect sedativ și antispastic. Pulsatilla de câmp este una dintre cele mai eficiente componente homeopate pentru calmare. Calcium Carbonicum are tot un efect sedativ și se utilizează în diferite stări de neliniște și iritabilitate. Combinația dintre aceste componente a permis crearea unui medicament care nu are analog în compoziție și spectru de acțiune.

În context, Mihaela, cunoscută de părinții din comunitatea Instagram ca ella.mom, mămica a două fetițe, a scris cum combate ea febra la fiicele sale. Mihaela menționează că febra mai mică de 38,5 grade Celsius nu trebui combătută. Mai mult chiar, febra are mecanism de apărare a organismului contra unei infecții, iar scăderea ei bruscă mai mult face rău imunității micuțului. Mămica a spus că ea luptă contra febrei oferindu-le fetelor sale multe lichide și utilizând preparatul natural Viburcol. Mihaela recunoaște că utilizează acest preparat inclusiv după ce-și vaccinează copilele, în perioada când le cresc dinții, dar l-a utilizat și pe parcursul sarcinii.

Tatiana, cunoscută pe Instagram ca tattocika, la fel mămica a două fetițe, recomandă cu încredere ca în trusa fiecărei familii cu copilași neapărat să fie și Viburcol. Ea a făcut o postare pe contul său de Instagram despre trusa medicală pentru vacanță unde a pus accent că Viburcol poate ajută atunci când piciul nu se poate liniști din cauza durerilor provocate de dințișori, colice sau răceală.

Tatiana Maxian, mamă a 3 copii, la fel este mulțumită de acțiunea preparatului Viburcol și a scris pe contul său de Instagram că îl utilizează atunci când își pregătește copiii pentru vaccinare.

Lenna Vornic (pe instagram lenna.vornic), mămica a două fetițe, a menționat că Viburcol este un medicament care nu lipește din trusa medicală a familiei sale. „Și pentru că în curând preconizăm o călătorie împreună cu fetele, neapărat luăm VIBURCOL. Medicamentul se utilizează ca adjuvant în tratamentul complex al maladiilor însoțite de stări de neliniște și iritabilitate, cu sau fără febra!”, a scris mămica pe pagina sa.

Viburcol are o acțiune complexă de:
- detoxifiere,
- anti-inflamator,
- analgezic,
- antispastic și sedativ.

Datorită acestui fapt, Viburcol este eficient la copiii cu:
- Infecții respiratorii virale acute (IRVA), gripă și alte infecții care provoacă intoxicație și febră,
- Probleme intestinale,
- Anxietate.

Medicamentul poate fi utilizat și de către adulți.

Este important de menționat faptul că în cazul bolilor cu febră, Viburcol are un efect pronunțat de detoxifiere, fără a cauza o scădere bruscă a temperaturii. Aceasta păstrează activitatea eficientă a sistemului imunitar: sinteza interferonului, activarea fagocitozei și eliminarea toxinelor. Ca urmare, reacția inflamatorie nu este suprimată, ci revine la cadrul biologic al fluxului, împiedicând dezvoltarea diferitelor complicații inflamatorii.

Viburcol, poate fi utilizat chiar de la prima zi de viață și nu provoacă dependență.

Un alt avantaj al Viburcol este forma de eliberare. Supozitoarele asigură absorbția rapidă și ajută când este imposibil să beți o pastilă.

Toate cele descrise mai sus fac ca Viburcol să fie de neînlocuit în trusă medicală, mai ales în familiile în care sunt copii. Pentru a-l procura, adresați-vă în farmacii!

Adaugă comentariu

Închide