Mulți părinți recomandă o soluție perfectă pentru traumatisme la copilași

Mulți părinți recomandă o soluție perfectă pentru traumatisme la copilași

Copiii sunt foarte activi. Și probabil nu există niciun pici care nu a suferit niciodată nicio traumă. Vânătăile, inflamațiile, chiar și luxațiile mai rar, sunt prezente în viața de zi cu zi a unui copilaș și pot da bătăi de cap suplimentare părinților. Dar există o soluție testată de mai mulți părinți – Traumeel.

Traumeel este un medicament, fabricat de firma germană -Heel, cu recomandare în traumatisme și inflamații, aflat de peste 80 de ani pe piața farmaceutică din multe țări. 

Bloggerița și mama Lenna Vornic a scris pe contul său de Instagram: „Traumeel este unguentul care ne ajută să ameliorăm atât vânătăile, cât și luxațiile, provocate de zbenguiala fetelor de zi cu zi. Recomand cu încredere Traumeel!!”.

La fel și Tatiana, cunoscută de comunitatea mămicilor ca tattocika pe Instagram, recomandă cu mare încredere Traumeel. Ea a scris pe contul său că Traumeel este practic cel mai important în trusa medicală din casa sa. Astfel, dacă acesta ajunge pe sfârșite, atunci mămica se străduiește să cumpere alte câteva cât mai curând. Mămica a reamintit un caz de anul trecut când a mers cu familia la București și fetița sa Emy chiar în primele 5 minute de cum a intrat în camera de hotel s-a urcat pe pat și cumva a căzut de acolo, iar în câteva minute a început să-i apară un cucui enorm pe frunte. Atunci mămica a luat unguentul Traumeel și a pus pe cucui de câteva ori timp de o oră, și a observat că hematomul a început să dispară, iar locul lovit a fost doar nițel vânăt o perioadă. Tattocika povestește că poartă Traumeel chiar și când iese la plimbare cu copiii, deoarece niciodată nu știi când se va lovi următoarea dată. De asemenea, Tatiana folosește Traumeel și pentru sine când se lovește, când îi apare herpes sau în oricare alte situații ce se soldează cu traumatisme.

Gyun Amirova, cunoscută pe Instagram  ca gyunelamirova, mama și specialistă în prelucrarea fotografiilor, la fel recomandă cu mare încredere unguentul Traumeel. Ea subliniază că fetița sa Amina, de când a început a merge, deseori cade și se lovește, mai ales pe afară. Așa că Traumeel este de mare ajutor căci înlătură aproape momentan consecințele loviturii – inflamații și vânătăi. Mămica a mai descoperit o proprietate interesantă a Traumeel, acesta ajută la eliminarea urmelor post-acnee, mai ales fiind eficient în cazul tenului gras.

Mihaela, cunoscută pe Instagram ca ella.mom, la fel susține că Traumeel o ajută la tratarea vânătăilor și inflamațiilor apărute la fetițele ei când acestea se lovesc sau după vaccinare. De asemenea, mămica a menționat că singură observa la sine vânătăi apărute parcă din întâmplare, dar după consult la medic i s-a spus că e în regulă totul, doar să meargă mai atent și să folosească Traumeel pentru a scăpa mai repede de aceste semne ale neatenției.

Traumeel conține diferite componente vegetale și minerale și se caracterizează prin următoarele proprietăți. Unguent:

1. Are efect antiinflamator

2. Crește tonusul vascular, întărește pereții, elimină congestia venoasă și previne formarea cheagurilor de sânge.

3. Activează vindecarea diferitelor răni.

4. Are efect analgezic și oprește sângerarea.

De asemenea, Traumeel are mai multe forme: unguent, soluție injectabilă, comprimate, fiind astfel  o soluție antiinflamatoare de spectru larg. Poate fi utilizat în cazul mai multor probleme de sănătate precum traume de țesut sau luxații (crema, comprimate), inflamații ale căilor respiratorii, inflamații ale sistemului gastro-intestinal și altele (comprimate).

Adaugă comentariu

Închide