Interpreta Larisa Busuioc nu a vândut casa copilăriei sale, iar azi nu mai încape de fericire. Orice părinte ar dori să-și vadă așa casa!

Interpreta Larisa Busuioc nu a vândut casa copilăriei sale, iar azi nu mai încape de fericire. Orice părinte ar dori să-și vadă așa casa!

Au muncit de zori până au construit casa, care a găzduit frumos copiii, dar odată ajunși la maturitate aceștia își iau „zborul”, părinții se sting din viață, iar cuibul amintirilor fie că e vândut, ori mai rău - părăsit pentru totdeauna. Cam asta e soarta tristă a nenumărate case din țară, dar nu și cea în care a copilărit interpreta Larisa Busuioc. Aceasta i-a dat o nouă viață casei, iar azi se bucură împreună cu soțul și cei trei copii de prima roadă.

Casa părintească nu se uită și nici clipele trăite în ea, dar e și mai mare fericirea când au posibilitatea să-i calce pragul și nepoții. Gabriela, Artiom și Michelle se bucură pe deplin de ea, așa cum interpreta, împreună cu soțul Dorin Damir, au demonstrat că sunt adevărați gospodari și le reușesc pe toate.

„Niciodată nu m-am gândit că poți avea atâta satisfacție când culegi prima roadă!!! Mai ales când e lucrat personal de tine ... Aici am crescut, aici au trăit părinții mei dragi! După mulți ani în sfârșit noi i-am dat casei o viață nouă. Nici nu-mi puteam imagina cât de fericită mă voi simți aici, unde orice colțișor îmi amintește de copilărie. Cred că și părinții mei acolo departe sunt fericiți că nu am vândut aceasta casă și am păstrat-o în amintirea lor și pentru fericirea noastră!!!”

Vezi mai jos cum au reamenajat casa părintească în stil modern, dar păstrând autenticul și frumosul cel de altădată, până la urmă poate fi și o inspirație pentru alte zeci de case uitate prin satele Moldovei!

Sursa: facebook.com

Adaugă comentariu