Istoria ucrainencei care a născut 5 copii odată: a rămas singură să crească 6 copii

Istoria ucrainencei care a născut 5 copii odată: a rămas singură să crească 6 copii

Oxana Kobelețkaia este ucraineanca mamă a 6 copii, dintre care 5 născuți odată. Mama-eroină a rămas singură să-și educe cei 6 copii, 5 de un an și câteva luni, și o fetiță de circa 5 ani, după ce soțul a părăsit-o. Istoria acestei femei am decis să o redăm în acest articol.

Când a aflat că este însărcinată, Oxana și soțul său Serghei, aveau o fetiță de 3 ani. Cei doi s-au bucurat că vor deveni din nou părinți, dar nu planificau niciodată să aibă o familie mare, maximum 2 copii își doreau. Însă la controlul de rutină, Oxana a aflat o noutate senzațională – este însărcinată cu 5 copilași. O sarcină cu cvintupleți concepuți în mod natural este posibilă o dată la 55 de milioane de sarcini.

Sarcina a decurs relativ bine, iar copilașii s-au născut la 30 de săptămâni de sarcină. Cei trei băieței și două fetițe s-au născut prin cezariană, și toți cinci erau perfect sănătoși, dar la început au avut nevoie de grijă suplimentară. Nașterea Dariei, Alexandrei, a lui David, Vladislav și Denis este unica de acest gen în istoria Ucrainei. După nașterea picilor, autoritățile ucrainene au oferit familiei un apartament la marginea orașului Odesa, unde locuia familia, și un microbuz cu 8 locuri.

 

Ulterior însă Oxana a anunțat că tatăl copiilor a plecat din familie, fără a spune și care a fost cauza. Femeia nu se plânge de greutăți, iar periodic mai este ajutată de autorități și de prieteni pentru a putea procura cele necesare.

În continuare puteți vedea o serie de fotografii a picilor, cu mama și cu surioara lor mai mare:

 

Informații: kp.ua; veselointeresno.su

Foto: facebook.com/Оксана Кобелецкая

Adaugă comentariu